2777
2789
عنوان

خون در ادرار سنگ حالب

1094 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لطفا هر کس تجربه دفع خون در ادرار داشته راهنمایی کنه همسرم الان حدود یک ماهه در گیره سنگ کلیه و بعد واردحالب شده اندازهاول 12میل آخرین سونو 9 میل.سیستون و سنکول و انواع داروهای خانگی مصرف میکنه امروزخون توی ادرار هست یعنی داره سنگ دفع میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دکتر بره چون اگه بزرگ باشه خطرناکه

والا هر روز دکتر میره سونوگرافی آزمایش سی تی هر بار دفع میشد اینبار بزرگه .فردا مجدد نوبت سونو داره ولی چون امروز خون توی ادرار هست میگم شاید داره دفع میشه

عزیزم حتما بره دکتره ولی یه چیزی میگم دریت کن برای هر کی گفتم جواب گرفته ان شالله نتیجه گرفتی دعام کن

۱۰۰گرم هسته خرما با ۴لیوان اب بزار روی حرارت ملایم۸ساعت بجوشه به طوری که از اون ۴تا لیوان اب یک لیوان بمونه خنک که شد صافش کن بعد از هر وعده غذایی ۲جرعه بنوشه تا ۱۰روز ادامه بده پودر میشه میفته امتحان شدست طایفه شوهرم همشون سنگ دارن همشون از روزی که گفتم خدا را شکر دیگه کارشون به دکتر نکشیده

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
عزیزم حتما بره دکتره ولی یه چیزی میگم دریت کن برای هر کی گفتم جواب گرفته ان شالله نتیجه گرفتی دعام ک ...

مرسی ممنون اتفاقا توی یکی از تاپیکها همین متن را خوندم حتما شما نوشته بودید و انجام دادم اما فقط یکبار نمیدونستم باید ادامه دار باشه

من چند بار تاپیک زدم و دوستان لطف کردند تجربیاتتون را گفتند منم اومدم در آخر بگم با اینکه سنگ 11 میل بود خدا را شکر دفع شد شاید کسی به این تاپیک بیاد و به دردش بخوره علیرغم خوردن دو جعبه سیستون اصلا سنگ کوچک نشده بود تمام دستورات عطاری و تجارب بقیه دوستان را هم انجام داده بودیم سنکل هم استفاده میشد اما به تجربه خودم هیچ چیز مثل عرقیات خارشتر و خار خاسک و آب معمولی و فعالیت موثر نیست در ضمن خیلی باید  حواسمون باشه که کراتینین بالا نره و کلیه نارسا نشه.بایدهر چند روز یکبار مثلا سه روز یک بار  آزمایش داد.ضمنا چندین سونوگرافی و سی ای اسکن انجام شد و اندازه ها و محل های مختلف از سنگ کلیه گزارش دادند و به نظرم بهتره بزرگترین سایز را مد نظر قرار داد تا اگر به موقع دفع نشد اقدام پزشکی انجام بشه مثل سنگ شکن و tul.حتمانمونه سنگ را به آزمایشگاه بفرستید تا از جنس و نوع رژیم غذایی پیگیری با اطلاع بشید .به امید سلامتی و شفای همه بیماران . التماس دعا.خدایا متشکرم.