2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دکتر منم بهم داده یه دونه بزنم فردا. ۲۹ وقت سونو گذاشت 

سونو شدم من ۵تا فولیکول داشتم از ۱۲تا ۱۷. امروز ۳تا آمپول منوتروپین باسن زدم و یک آمپول ستروناکس بازو زدم .تست کرونا هم دادم. ۳تا هم فردا باید ب باسن بزنم و یک بازو. و ساعت ۱:۳۰دقیقه شب یه آمپول ب بازو

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام عزیزم من پانکچر شدم امروز تخمک زیاد دارم ولی همه پوچ 

سلام گلم شما باردار شدین ؟ 

با النوا تخمکهات پوچ‌بودن ؟ 

ذخیره ات چند بود ؟ خواهشا اگه هستی جواب بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم شما با النوا جواب گرفتید؟؟؟

نه متاسفانه. حتی جنینی هم برام تشکیل نشد ولی همه چیز دست خداس ان شاالله ک شما جواب بگیرید.اسپرم همسرم خیلی ضعیفه تخمک خودمم کیفیتش پایین اومده. 

نه متاسفانه. حتی جنینی هم برام تشکیل نشد ولی همه چیز دست خداس ان شاالله ک شما جواب بگیرید.اسپرم همسر ...

سلام ببخشید منم تازه تخمک کشی کردم جنین برام تشکیل نشدیعنی تخمکهام‌ پوچ بودن همه میگن به خاطر سینال هست که دکتر برام تجویز کرده بود اگه با النوا یا با گونال ادامه بدم‌شاید پوچ‌نباشه‌ البته شوهرمم اسپرمش ضعیفه ،این دومین پانکچرم بود که‌ این شکلی شد نمیدونم‌چیکار کنم 

شما فقط یه بار با النوا پانکچر شدین ؟،چند سالتونه‌؟ ذخیره تون پایین‌هست‌‌؟

سلام ببخشید منم تازه تخمک کشی کردم جنین برام تشکیل نشدیعنی تخمکهام‌ پوچ بودن همه میگن به خاطر سینال ...

سلام عزیزم از کدوم شهری؟؟ مرکزی ک میری خیلی مهمه دکتر خیلی مهمه. من ذخیرم ۱.۹۷ همسرم اسپرم مورفولوژی ۱. یعنی ضعیفیم هردو. من تو شهر خودمون ۳بار پانکچر شدم دفعه اول ی جنین از ۸تا تخمک آمپول النوا . دفعه بعد گونال هیچی. دفعه بعد سینال ۲تا تخمک. یعنی هیچی ب هیچی. بعد رفتم تهران با سینال ۱۰تا تخمک داشتم و ۵تا جنین خداروشکر برام تشکیل شده. ک دارم میرم برا انتقال. اول از همه باید خواست خدا باشه بعد دکتر و آزمایشگاه جنین شناس خیلیییییی مهمن. من ۳۱سالمه.خواستی درخواست دوستی بده تا سوالی داشتی بهت توضیح بدم

نه متاسفانه. حتی جنینی هم برام تشکیل نشد ولی همه چیز دست خداس ان شاالله ک شما جواب بگیرید.اسپرم همسر ...

منم دیروز پانکچر شدم با النوا و پنجاه تا هاش امجی. چهارتا فولی متاسفانه هرچهارتا پوچ🥺🥺 منم مشکلم ذخیره پایینه تهران پیش دکتر عارفی میرم🥺🥺 نمیدونم چ حکمتیه ک خدا برامون در. نظر گرفت🥺🥺

سلام ببخشید منم تازه تخمک کشی کردم جنین برام تشکیل نشدیعنی تخمکهام‌ پوچ بودن همه میگن به خاطر سینال ...

نه بابا . من خودم با النوا سیکلمو شروع کردم هیچ کدوم از فولیکولام تخمک نداشتن🥺 و. همشون پوچ بودن🥺

نه بابا . من خودم با النوا سیکلمو شروع کردم هیچ کدوم از فولیکولام تخمک نداشتن🥺 و. همشون پوچ بودن🥺

واقعا ؟ پس یعنی به خاطر چیه‌که‌پوچ‌میشه‌،دکتر عارفی در این‌مورد چیزی به شما نگفت ؟ آخه اگه‌به خاطر ذخیره‌کم‌باشه‌که‌من‌خیلیا رو‌دیدم‌با ذخیره پایین تخمکهاشون‌ تعدادو کفیتشون‌زیاد بوده ،من‌چون دوبار با‌سینال ناموفق بود میگفتم یه بارم با داروی خارجی امتحان کنم ،نمیدونم‌