2777
2789

خانما ب استخاره اعتقاد دارید؟من میخوام یه خونه ای ک زیر قیمت بازار زده بخرم با گوشی استخاره شهید اوینی گرفتم هر دوبار ب شدت منع شد و گفت کلاهبرداری و خوب نیست و...خیلی دل اشوبه گرفتم اما شوهرم میگه اینا خرافاته ادم عقل داره،چکار کنم؟شما بودین چکار میکردین؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برو جایی سرکتاب بگیر یا خودت از خدا بخواه راهنماییت کنه

دقیقا نیتم همین بود چون سررشته ندارم تو این کار از خدا خواستم جوابی بم بده هر دو بار بد در اومد دیگه نمیدونم والا

آره استخاره رو قبول دارم

ولی اول باید عقلا فکر کنید

بعد مشورت کنید

بعد اگر بازم شک داشتید استخاره کنید

و بعد از این مراحل بهتره به جواب استخاره عمل کنید

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
آره استخاره رو قبول دارم ولی اول باید عقلا فکر کنید بعد مشورت کنید بعد اگر بازم شک داشتید استخاره ...

چی بگم والا جوابش میگفت کلاهبرداریه و...ولی شوهرم میگه خونه سند و مدرک داره رهگیری داره چطور میخوان کلاهبرداری کنن

چی بگم والا جوابش میگفت کلاهبرداریه و...ولی شوهرم میگه خونه سند و مدرک داره رهگیری داره چطور میخوان ...

به این روش استخاره کن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
شاید همسایه بد داره یا بعدش دیگه فروش نمیره

یه چیزیش میشه صد در صد چون حداقل ۱۰۰میلیون داره زیر قیمت اون منطقه میده خدا بهتر میدونه،شوهرم خیلی خوش بینه ب همه چیز میگه حتما پول لازمه و...ولی خودم دل اشوبه گرفتم دو راهی سختیه