2777
2789
عنوان

میگن تیروئید دارم

149 بازدید | 17 پست

دوستان ازمایش دادم گفتن تیرویید کم کارم لبه مرزه و باید ازمایش تیرویید دیگ بدم..خانوادم هیشکی تیرویید نداره خاستم بپرسم چطوری بوجود مساد؟اگه دارو مصرف نکنم چی میشه مثلا؟تو گوگل سرچ میکنم متوجه نمیشم یکی عامیانه میشه جواب سوالامو بده لطفااا

عزیزم تیرویید هورمون هایی نیسازه که برای سوخت و ساز بدن مهم اند و روی تمام ارگان ها اثر داره، از پوست مو بگیر تا تخمدان و بقیه ی غدد بدن 

گقتی کم کاری داشته باشی تمام بدن عملکردش کاهش پیدا میکنه، ریزش مو، افزایش چربی خون، بی حوصلگی و بی انرژی یودن، افزایش وزن اختلال باروری و قاعدگی و.... 

منم هیچکس نداره تو خانوادمون. باردارشدم ازمایش اولیه دادم گفتن لب مرزه.

من مرتب میخورم

چون زن همسایمون خیلی وقت نمیخورده یهو زده به چشمش کور شد

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی باید دارو بخوریم؟

تا ابد😢 البته هر روز نیستا

من سه روز در هفته اونم نصف قرص میخورم فقط.

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عریزم اون غده ی تیروئید تو گردنت طبعش سرد شده و کار خودش رو درست انجام نمیده اصولا هر عضو بدن که طبعش سرد میشه دچار اختلال و بیماری میشیم شما میتونی خیلی ساده درمان کنی تا لازم نباشه دارو بخوری .

مصرف نمک دریا رو شروع کن .

دوطرف گردنت رو با استکان کوچیک حجامت خشک کن تا یکهفته ولی تضمینی خوب میشی ♥️

عریزم اون غده ی تیروئید تو گردنت طبعش سرد شده و کار خودش رو درست انجام نمیده اصولا هر عضو بدن که طبع ...

حجامت گردن؟ یهو نیفتم بمیرم

خشکه قرا نیست خون بگیری فقط جاش کبود میشه نترس  خاستی بگو روش خونگیش بهت بگم خودتون انجام بدید ...

بگو گلم تا انجام بدم.

ضرر نداشته باشه گلوم بترکه.

شما دیگه قرصشو نمیخوری؟

بگو گلم تا انجام بدم. ضرر نداشته باشه گلوم بترکه. شما دیگه قرصشو نمیخوری؟

یه قاچ سیب کوچولو یه گوله پنبه کوچولو رو الکل بزن فندک روشن کن استکان بگیر روش بزن رو پوستت به همین اسونی البته باید یکی برات بزنه تو که دراز کشیدی و رو گردنته نمیتونی .اگرم خاستی وسیله طبیش تو داروخانه هست بخر ارزونه .

اره دیگه خوبشدم هرچی ازمایش میدم .نمکتم دریا استفاده کن 

یه قاچ سیب کوچولو یه گوله پنبه کوچولو رو الکل بزن فندک روشن کن استکان بگیر روش بزن رو پوستت به همین ...

اون بادکشه

تیرویید و لوزه هام نترکن یهو؟؟ قبلا قرص میخوردی شما؟ اگر با اینا از قرص راحت بشم حاضرم میلیونی خرج کنم

اون بادکشه تیرویید و لوزه هام نترکن یهو؟؟ قبلا قرص میخوردی شما؟ اگر با اینا از قرص راحت بشم حاضرم م ...

اره .خوب خوب میشی فقط باید همینکار بکنی تا طبع غده تیروییدت گرم بشه .

من دیگه خوب شدم .