مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوانهای پرتقال گلویم را زخم کردهاندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم! ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590 چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای ببخشید عریزم من کلا از سایت رفتم بیرون،من حدود دو هفته هم مچ پام هم جاهای دیگ بدنم مور مور میشد رفتم مغزو اعصاب بهم گفت از اعصابته چکاپم دادم من کم خونی نداشتم ولی گلبول سفیدم بالاس نمیدونم چرا☹ یه دفعه خوب شد خودش من کاری نکردم اما مثلا عصبی ک میشم یه دفعه مثلا دستم مور مور میشه دوباره😐🤨
افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
وای ببخشید عریزم من کلا از سایت رفتم بیرون،من حدود دو هفته هم مچ پام هم جاهای دیگ بدنم مور مور میشد ...
خواهش میکنم گلم مرسی جواب دادی من مدتی بود بدنم سوزن سوزن میشد پنج تا مغز و اعصاب و یه ام ار ای دادم گفتن ام اس نداری ولی باز دلم یه جوری قرص نیست الانم مچ پام مور مور میشه اعصاب خوردی و اینا که نگم دیگ استرس م داشتم یدمت به نظرت از اوناست؟