2777
2789
عنوان

علت مدفوع دو رنگ در کودک ۴ ساله

7873 بازدید | 15 پست

سلام کسی این تجربه رو داشته که خیلی بی دلیل ببینه مدفوع بچه اش تیکه اخرش زرد رنگ رو به سفید باشه؟

الان با زور زدن بسیار مدفوع کرد اما تیکه اخر مدفوعش سفیدرنگ بود یعنی میتونه بخاطر نوع تغذیه اش باشه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب نداره و در ظاهر همه چی اوکی هست نه اسهال نه تب نه درد و هیچ چیز دیگه

اصلا طبیعی نیست.اینکه میگی سفید بود خوب نیست.لطفا فردا اولین کارت این باشه که بچه رو ببری متخصص گوارش

اصلا طبیعی نیست.اینکه میگی سفید بود خوب نیست.لطفا فردا اولین کارت این باشه که بچه رو ببری متخصص گوار ...

تو اینترنت خوندم خوب نیست اما خب این اتفاق اولین باره میوفته و فقط تیکه اخر مدغوعش رنگش بی رنگ بود وگرنه کل مدفوعش قهوه ای رنگ بود

تو اینترنت خوندم خوب نیست اما خب این اتفاق اولین باره میوفته و فقط تیکه اخر مدغوعش رنگش بی رنگ بود و ...

هر رنگ دیگه ای بود خیلی مهم نبود ولی سفید بودن خوب نیست.البته من پزشک نیستم.شنیده هام رو میگم.و اینکه هر چیزی اولش بررسی بشه بهتره.انشاالله میزی دکتر و میگه مهم نیست

هر رنگ دیگه ای بود خیلی مهم نبود ولی سفید بودن خوب نیست.البته من پزشک نیستم.شنیده هام رو میگم.و اینک ...

اخه اگه علتش اون چیزایی باشه که تو نت نوشتن خب علائم دیکه باید همراهش باشه اما پسر من خوب و سالم و سرحاله این اولین باری هم بود این مورد رو دیدم کل مدفوع رنگ نرمال و طبیعی داشت فقط تیکه اخرش کرم رنگ شد انشالله خیره