2777
2789
عنوان

بست فرند دیدین..+شات اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 60 پست
خب این الان مشکلش چی بود ک دلت گرفته مگه چی گفته من متوجه نشدم

حسودیش شده به رفیقای بقیه

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این مثلاً دوست منه....مردم رفیق دارن ماهم رفیق داریم....خیلی دوسش دارم ولی..اون نه!نمیتونم کات ...

اوووووه بش میگی دوست دارم..خب داری خودتو ضعیف نشون میدی ک انگار بش احتیاج داری اونم خودشو برات میگیره..

من کلا با کسی در اون حد صمیمی نمیشم اونام اگه بخان بشن میبینن سردم بعد مدتی بیخیال میشن معمولی میشن..(کلا صمیمیت خوب نیست همیشه ضربهاتو از همینا میخوری)

بی احساس نیست ترو دوس نداره😕حالا رلش میگفت بهش مث خر ذوق میکرد هی زرت پرت میکرد ولش چن سالتهههه

سن یچیز شخصیه بخصوص برا خانما😁😂😂

چکار کنم خب رفیق ۴_۵سالمه،دوسش دارم..نمی‌دونم چکنم

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
اوووووه بش میگی دوست دارم..خب داری خودتو ضعیف نشون میدی ک انگار بش احتیاج داری اونم خودشو برات میگیر ...

خب شما بگو ک چکارکنم؟؟

بست فرند میخوام همیشگی باشه..نمیشه با کسی صمیمی باشم نمی‌دونم چرا.. چکار کنم ضربه نخورم؟

ولش کن 😐خیلی راحت سختش میکنی واسه خودت خب بکو هم سنو سال منی یان؟؟

خب چکار کنم تنهایی واقعابده ومن خیلی ازش ضربه میخورم..

چن سالته خا بچه وای😠هی حرف دوس نفلشو میزنه بیخیالش شو بعداین انقد چیزای سنگین ترمیبینی واست عادی می ...

چجوری بیخیال بشم فکرم. همش درگیره😂😂😐