راستش مشکل خاصی ندارم فقط میگم زوده شاید از پسش برنیام خودمم شاغلم البته کمک دارم اطرافیانم... و اینکه حس میکنم از لحاظ روحی اماده نیستم. نظر شما چیه ۲۴ سالگی خوبه یا زوده؟
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
ب حرف بقیه گوش نکن ک میگن بچه ای و فلان.ایناه وقتی بزرگ بشه تفاوت سنیتون کمتر باشه خیلی خوبه.مث دوست.خیلی اونجوری دوس دارم کاش زودتر از اینا مامان میشدم
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
۲۴ سالمه دوتا بچه دارم بنظرم بستگی به خودت داره اینکه امادگیشو داشته باشی هم از نظر صبر و اعصاب هم حوصله چون بچه هم اسیر میکنه ادمو هم صبر و حوصله بالایی میخواد