2777
2789

راستش مشکل خاصی ندارم فقط میگم زوده شاید از پسش برنیام خودمم شاغلم البته کمک دارم اطرافیانم... و اینکه حس میکنم از لحاظ روحی اماده نیستم. نظر شما چیه ۲۴ سالگی خوبه یا زوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه من هنوز ۲۴سالم نشده.دخترم دوسال و خوردی داره

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بستگی به شرایط روحی و پذیرش روانی خودت داره .

من تازه اواخر ۲۳ سالگی دوست داشتم ازدواج کنم.  الان ۲۵ سالمه و به نظرم تا ۳۰ نباید بچه آورد. 

این یه تصمیمیه ک فقط خودت ملاکشی

منو لایک نکنید

ب حرف بقیه گوش نکن ک میگن بچه ای و فلان.ایناه وقتی بزرگ بشه تفاوت سنیتون کمتر باشه خیلی خوبه.مث دوست.خیلی اونجوری دوس دارم کاش زودتر از اینا مامان میشدم

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

۲۴ سالمه دوتا بچه دارم بنظرم بستگی به خودت داره اینکه امادگیشو داشته باشی هم از نظر صبر و اعصاب هم حوصله چون بچه هم اسیر میکنه ادمو هم صبر و حوصله بالایی میخواد

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤