2777
2789

یاد بگیر باهرکس مثل خودش باشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییییی خبر نداری 🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

عزیزم رسم روزگار همینه 

همیشه جواب خوبی

خوبی نیست

اگر یاد بگیریم که اگر برای کسی کاری میکنیم انتظار جبران نداشته باشیم زندگی راحت تر میشه

ولی اگر شخصیتت جوری هست که توقع جبران داری  سعی کن برای کسی کاری نکنی تا اذیت نشی

چون مردم معمولا خوبی رو زود فراموش میکنن

یا می زارم به حساب وظیفه 

عزیزم رسم روزگار همینه  همیشه جواب خوبی خوبی نیست اگر یاد بگیریم که اگر برای کسی کاری میکنیم ...

نه نه اصلا بحث جبران نیست من میگم منی که کار خوب کردم انتظار پاداشموفقط ازخدا دارم ولی حق دارم که حداقل بدی در حقم نکنن 

بخدا خیلی ناراحتم نمیخام کاری برام کنن فقط بد نکنن همین

ازچی؟؟

از بدی های زمونه🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈