2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

3957 بازدید | 13 پست

سلام یه خوابی دیدم لطفا کسی بلده برام تعبیر کنه ممنون میشم

خواب دیدم از خرید برگشتم خونه یه پارچ شیشه ایی خریده بودم خواهر بزرگترم داشت نماز می خوند اول فک کردم خواهر کوچیکه هست ولی تکبیر نماز را میگفت صورتش را دیدم خواهر بزرگترم بود مامانم هم داشت تلفنی با خالم حرف میزد درمورد خواهر کوچیکم که توی واقعیت عروس خالم شده و دادگاه میرن ومیان.بعد توی خواب مامانم به خالم پشت تلفن میگفت اگه خواست چیزی بگه خودم دندوناشا توی دهنش خورد میکنم انگار خالم داشت درباره خواهرم اتمام حجت میکردبعد منم پارچ بلوری را که خریده بدوم وتوی نایلون شفاف بود با کیفم گذاشتم کنار دیوار خورد به کاشی روی دیوار یکم لب پر شد ناراحت شدم.

برام تعبیر کنید براتون آیه ااکرسی می خونم مچکرم 

نشانه ناراحتی و گرفتاریه  صدقه بده انشالله  ختم به خیر میشه

پارچ شیشه ایی تعبیرش چیه چند شب پیش هم خواب دیدم استکان بلور دستم تعداد زیاد بود بردم بشورم دوتاش افتاد لبش شیکست ولی برم بقیه راشستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارچ شیشه ایی تعبیرش چیه چند شب پیش هم خواب دیدم استکان بلور دستم تعداد زیاد بود بردم بشورم دوتاش اف ...

شکستن ظرف نشانه دعوا و اشفتگیه

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
ممنونم‌ برات آیه الکرسی خوندم فقط اینکه توی تعبیر خواب نوشته ظرف بلور برای مرد زن هست و برای زن مرد ...

اون وقته که سالم باشه و می‌تونه تعبیر ازدواج باشه

اون وقته که سالم باشه و می‌تونه تعبیر ازدواج باشه

إزمن به تو نصیحت زیاد دنبال تعبیر خواب نباش  همه رو بسپر به خدا  

شاید تعبیر ها اشتباه باشه چون تعبیر خواب خیلی پیچیدس کار هر کسی نیس  

خیلی فکرم درگیر شده و اعصابم بهم ریخته دوس داشتم با کسی حرف بزنم مچکرم ازت

إن شاالله خیر و خوشی همراه همیشگی زندگیت باشه😘