2777
2789

بچه ها یه راهکار میدین بهم لطفاً؟🥺

یه دختر خاله دارم خیلی باهم ارتباط نزدیکی داریم. یعنی مثلاً چند روز اون میاد خونه ما میمونه چند روز من میرم خونشون. خلاصه خیلی خوبیم باهم. تنها مشکلم اینه که من رو لوازم آرایشیم حساسم اونم هربار از وسایل من استفاده میکنه روم نمیشه مستقیم بهش بگم. فرض کنید کلا عادت به آرایش کردن نداره هیچوقت آرایش نمیکنه اونوقت خونه ما که میاد میگه فلانی امروز برای اولین بار می‌خوام آرایش کنم بعدم فوری می‌ره سر وسایل من. یا مثلاً میگه فلان چیز رو برداشتما. دست خودم نیست بدم میاد کسی از رژم یا هر وسیله دیگه ای استفاده کنه خودمم اصلا استفاده نمیکنم.😩

گاهی مثلاً کلی هزینه می‌کنم برای یه کرم چون پوستم حساسه. خودم دلم نمیاد هی ازش استفاده کنم اونوقت اون میاد ور میداره استفاده میکنه ‌‌

بخدا از خساست نیست بدم میاد خودمم دست به وسایل بقیه نمی‌زنم هیچوقت.

چجوری بهش بفهمونم غیر مستقیم یا یه کاری کنم اصلاح کنه خودشو

شما که باهم راحتید راحت تر میتونی بهش بگی رو لوازم ارایشیت حساسی بگو اینم مثل حوله و مسواکه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعشون کن

خب آخه جاشو ازم می پرسه. یا مثلاً داریم میریم بیرون تا میام یه ذره آرایش کنم اونم با اینکه اصلاااااا عادت نداره آرایش کنه میاد کنارم شروع میکنه. وسیله هاشمم پیششه ها. ولی از مال من برمیداره

بگو تبخال زدم از رژم‌نزن ممکنه بگیری یا پوستم جوش زده تو از این  نزن و...

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

منم خیلی بدم میاد

ی بار بگو بهش 

من خودم وسایلامو وقتی کسی میاد جمع میکنم

چون وسواس دارم دوس ندارم 

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
منم خیلی بدم میاد ی بار بگو بهش  من خودم وسایلامو وقتی کسی میاد جمع میکنم چون وسواس دارم دوس ...

اصن کسی دست میزنه دلم میخواد وسیله رو استفاده نکنم دیگه. دست خودم نیست اصلا واقعا خیلی بده

آخه روم نمیشه اونطوری🥺

یعنی اگه مسواکتم برداره باز روت نمیشه با خنده و شوخی بگو واقعا حق داری که حساسی اصلا درست نیست

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...