2777
2789
خب ادرار واینا چی نمیسوزوند جای بخیه رو  فکرشم دردناکه

جای بخیه ش وحشتناک ادیتم کرد حدود ۱ ماه نتونستم بشینم

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
دیدی درست گفتم؟؟؟خخخخ. خب آجی عنبر نسا دود بده حتما عالیه..

اینقدر توااین یکسال داروخوردم چرک خشک کن اینا ک دیگ بدم اومده فرداوقت دکترداشتم ک پریودشدم حالابازباید تایه هفته صبرکنم.خیلی شنیدم ولی اصلش ازکجاگیربیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر توااین یکسال داروخوردم چرک خشک کن اینا ک دیگ بدم اومده فرداوقت دکترداشتم ک پریودشدم حالابازبا ...

از عطاری گلم..

شیاف هم برند دکتر آز بخر حتما..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چقد طول کشید خوب بشه و زمان ماندگاریش الانم اذیت میکنه

نه الان دیگه اصلا تا یکماه واقعاداذیت کرد تا ۲ ماه احتیاط کردم

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
شیاف ماریانا استفاده کن عالیه عزیزم. خودتو دم تیغ جراحی نده.

شیاف برای گشادی چه کاری می تونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با جراحی هم همچنین دائمی نیست. تا چه رسد به شیاف. 

شیاف ماریانا استفاده کن عالیه عزیزم. خودتو دم تیغ جراحی نده.

ببخشید شما استفاده کردین ؟واقعا نتیجه میده؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
شیاف برای گشادی چه کاری می تونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با جراحی هم همچنین دائمی نیست. تا چه رسد ب ...

چرا میزنی عزیزم؟؟خخخ.

خب امتحان کن گلم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

ببخشید شما استفاده کردین ؟واقعا نتیجه میده؟

بله عزیزم عالیهههه..

نزدم. واقعیت رو گفتم. نیاز به امحتان نیست

باشع عزیزم.

آدم وقتی میتونه این حرفو بزنه که امتحان کرده باشه و نتیجه نگرفته باشه..

موفق باشید.

اینا دیگه کین واقعا با نخ و سوزن گوشتو میدوزن ادم دردش میگیره

من بخیه هام ۲ ساعت و نیم طول کشید