2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید بدون قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 32 پست

بخدا بارها بهش اخم کردم خاله ام و پدرشوهرم و همه متهم کردن به اینکه من یه ادم غد و اخمو هستم و مدام مثل مته تو سرم سوراخ میکردن که اینجوری نکن ومن مجبور بودم تو جمع بگو بخند بکنم و اون بدتر پررو بشه شوهرمم یجورایی بو برده وفکر میکنه من مقصرم😓

دخترم همه ی زندگیمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفه بگو به نامزدت همه چیزو میگم 

اونم میگه باشه چشم دیگه ادامه نمیدم به محض اینکه دوکلمه باهاش حرف بزنم معمولی تو جمع فوری رنگ نگاهش عوض میشه یا مثلا منو ارایش کرده ببینه دیگه شروع میکنه من میخوام دیگه ایجور نباشه 

دخترم همه ی زندگیمه 

من باشوهرم خیلی راحتم همه چیزوبهش میگم البته اول اینطورنبودا روش کارکردم همون اولا 

بنظرمن برادرشوهرتو اصلا محل نده ولی پیش شوهرت مظلوم نمایی کن به خودت هم برس تو اتاقت بودنی بزارشوهرت بهت نزدیک بشه بعدا اگه تونستی گوشه ی حرفو بهش بده  ذکر یاودود زیادبگو شوهرت باهات خوب میشه

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
پولش نداریم خواهر خونه مون داریم میسازیم بدتر ازهمه که باهاش همسایه میشیم دراینده و اگه الان جلوش نگ ...

خوب گفتم که شکایت چی؟

نمیتونی بکنی؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
اونم میگه باشه چشم دیگه ادامه نمیدم به محض اینکه دوکلمه باهاش حرف بزنم معمولی تو جمع فوری رنگ نگاهش ...

عزیزم آخرش چه کردی تونستی شر این عوضیرو کم کنی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 🙏😔🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭