2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید بدون قضاوت

513 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من سه ساله که با پسرخالم ازدواج کردم و با خانواده شوهرم تویک خونه زندگی میکنیم چون خونه نداریم و اینکه شرایط اجاره نشینی هم نداریم شوهرم یکسال محل کارش یه شهر دیگه بود و من توخونه گاهی بابرادر هاش تنها بودم برادر کوچیکه خیلی از هرلحاظ خوبه ولی برادر وسطیه خیلی چشم ناپاکه وگهگاهی حرف نامربوط میزد منم محکم جوابش میدادم ولی از اونجایی که شوهرم یکبار به من خیانت کرد و اون نامرد مطلع بود منو گول زد که اره من میدونم شوهرت بایکی در ارتباطه پس بیا بامن باش تا بهت بگم چیشده منم خیلی حالم بد بود از یه طرف فهمیدن حقیقت دیونم کرده بود از یه طرف دوس نداشتم خودم خیانت کنم برای همین به دروغ گفتم باشه وقتی بهم بگه بهم میزنم  منم چون ضربه خوردم یکبار حرفش باور کردم ولی بعد از کلی ماجرا فهمیدم دروغ گفته اینم بگم تا بهم گفت گفتم من دروغکی قبول کردم واصلا دلم نمیخواد باتو باشم ولی کثافت از همون موقع اذیتم میکنه دائما ازکنارم رد میشه الکی میخواد دستش به دستم بخوره یا درگوشم به چیزی زمزمه میکنه که من اصلا دقت هم نمیکنم چی میگه یا میگه دست خودم نیست صدبار چشم غره رفتم صدبار فحشش دادم بی محلی کردم تهدید کردم که به شوهرم میگم ولی متاسفانه میدونه شهامت گفتنشو ندارم چون شوهرم به شدت وحشیه واگه بگم کاسه کوزه ها سرمن میشکنه و بدتر اینکه منو الکی میزنه خیلی هم میزنه ومن میترسم ازش .از طرفی هم اگه کاری نکنم اون عوضی به کارش ادامه میده تا شوهرم میفهمه شوهرم بچمو ازم میگیره...موندم چیکارکنم که نگاهش پاک بشه.  نگید به شوهرت بگو که مثل کابوسه برام میخوام این قضیه بدون اینکه کش دار بشه تموم بشه ولی اون تموم نمیکنه شوهرم خیلی تیزه میدونم ادامه بده به زودی میفهمه ومیگه چرا زودتر نگفتی بخدا فکر میکردم اگه هیچی نگم هم ابروش نمیره هم بیخیال میشه با دوتا فحش و بدوبیراه.. خودشم چندماه پیش عقد کرده ولی بازم دست بردار نیست  ازترسش که نگاهش بد نشه جرعت نمیکنم تو خونه حتی یه رژ بزنم یا لباس قشنگ بپوشم که به چشم شوهرم بیام چون خواهراش دائما میگن شیک پوش باش جلو شوهرت وفلان ولی من میترسم... به نظرتون به پسرخاله کوچیکه بگم؟؟؟

دخترم همه ی زندگیمه 

ببین یک بار فقط یبار توو همون خلوتی یقه شو محکم بگیر خیلی جدی بگو یبار دیگه زر بزنه تمام ویساشو(الکی)میبری دادگاه و ب کل فامیل نشون میدی بعدم یکی بزن لاپاش که عمو عمه شه مرتیکه بی خاصیت حرومزادع

همینای که نوشتی به شوهرت بگو

مرگ یه بار شیون یه بار فوقش چندتا فحش و کتکه . عوضش شوهرت در جریانه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یک بار فقط یبار توو همون خلوتی یقه شو محکم بگیر خیلی جدی بگو یبار دیگه زر بزنه تمام ویساشو(الکی ...

بخدا صدبار اینکارو کردم لعنتی نقطه ضعفمو میدونه که از شوهرم میترسم ومیفهمه تهدیدم توخالیه...ویس ندارم ازش چون پیام نمیده

دخترم همه ی زندگیمه 
بخدا صدبار اینکارو کردم لعنتی نقطه ضعفمو میدونه که از شوهرم میترسم ومیفهمه تهدیدم توخالیه...ویس ندار ...

ویس حرفایی ک میزنه دختر

چرا انقد ساده ای

ابروشو ببر

ب خونوادت بگو

ینی چی میترسم

همینای که نوشتی به شوهرت بگو مرگ یه بار شیون یه بار فوقش چندتا فحش و کتکه . عوضش شوهرت در جریانه

نمیدونید اخلاقش چ جوریه همینجوری نزده میرقصه وای بحال اینکه بگم کاش بمیره هرزه کثافت صدبار گفتم خوشت میاد کسی اینجوری اذیت خانومت کنه با نگاه ناپاکش جوابی نداده 

دخترم همه ی زندگیمه 

به نظرم به همسرت بگو دیگه نمیخوای تو اون خونه بمونی‌ بگو بچه ت اذیت میشه یا هر بهونه ی دیگه ایی‌ نمیشه؟؟؟

میتونی شکایت هم‌ بکنی‌ که مزاحمت میشه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
نمیدونید اخلاقش چ جوریه همینجوری نزده میرقصه وای بحال اینکه بگم کاش بمیره هرزه کثافت صدبار گفتم خوشت ...

ببین برادر شوهرت یه سمه. وتنهاکسی که میتونه نگاهشو از زندگیت قطع کنه فقط و وفقط شوهرته.

کتک و فحش و دعوا رو به جون بخر  وزندگیتو نجات بده. مماشات تو برادر شوهرتو هر روز وقیح تر و هارتر خواهد کرد.

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
به نظرم به همسرت بگو دیگه نمیخوای تو اون خونه بمونی‌ بگو بچه ت اذیت میشه یا هر بهونه ی دیگه ایی‌ نمی ...

پولش نداریم خواهر خونه مون داریم میسازیم بدتر ازهمه که باهاش همسایه میشیم دراینده و اگه الان جلوش نگیرم اینده با بی ابرویی من تموم میشه

دخترم همه ی زندگیمه 
شوهرم دائما میگه میگه میکشمت اگه کسی بهت نگاه بد کنه توبودی نمیترسیدی

بگو پرا منو میکشی برو طرفی که چپ نگا میکنه رو بکش اگه خیلی باغیرتی ! والا ! هرچیمیخواد بشه واقعا که قرار نیس بکشتت حتما بگو بهش نترس