عروسم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2159 عنوان خیلی نگرااانم🥺🥺😭😭😭😭 63 بازدید | 6 پست خانوما خونریزی شدید و سر درد دارم برام دعا کنین بعد از ظهر سونو دارم کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 1400/07/10 | 15:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 چرا سقط کردی انشالله خوب بشی💕 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
عروسم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2159 چرا سقط کردی انشالله خوب بشی💕 نمیدونم چرا😭😭😭😭 کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید
عروسم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2159 چرا سقط کردی انشالله خوب بشی💕 ممنون کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 نمیدونم چرا😭😭😭😭 شاید کیست داشتی ترکیده نگران نباش درد داری الهم صل علی محمد وال محمد🌷🌷🌷 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
عروسم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2159 شاید کیست داشتی ترکیده نگران نباش درد داری الهم صل علی محمد وال محمد🌷🌷🌷 خیلی ازتون ممنونم ان شاالله هر چی از خدا میخاید بهتون بده🌹🌹🥺🥺 کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 خیلی ازتون ممنونم ان شاالله هر چی از خدا میخاید بهتون بده🌹🌹🥺🥺 فدات عزیزم 🙏🙏🙏🌹 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍