2777
2789

اولا از هی کدوم خوشم نیومد

دوما تو مادر بچه هاتی خودت انتخاب کن

خر چی که عشقت میرسه

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا کلااا نطرتو عوض میکنن.

حالا هی میان میگن سلیفت خوب نیست.

من راشل رو انتخاب کردم.

معنیاش چیه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اینجا کلااا نطرتو عوض میکنن. حالا هی میان میگن سلیفت خوب نیست. من راشل رو انتخاب کردم. معنیاش چیه ...

بخدا ک من فقط گفتم بین این دوکدوم چرت پرت میان مینویسن آدم اززندگی سیرمیشه 

رامیلا خدای بزرگ

راشل زیبارو

دخترنازم منتظرتم مامانی
بخدا ک من فقط گفتم بین این دوکدوم چرت پرت میان مینویسن آدم اززندگی سیرمیشه  رامیلا خدای بزرگ ...

میدونم عزیزم.میشناسمشون.

وای راشل رو خیلی دوست داشتم😍الهی به ساامتی و دل خوش من که هنوز اسم انتخاب نکردم اذر هم زایمانمه😣😕

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
میدونم عزیزم.میشناسمشون. وای راشل رو خیلی دوست داشتم😍الهی به ساامتی و دل خوش من که هنوز اسم انتخاب ...

خخخ قربونت عزیزم بسلامتی زایمان کنی اسمای انتخابیت چیبوده؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
خخخ قربونت عزیزم بسلامتی زایمان کنی اسمای انتخابیت چیبوده؟

ممنون گلم.الهی تو هم به خوشی زایمان کنی.

والا تا دلت بخواد اسم اما این بچه هنوز اسم نداره😄

لیانا

آوینا

آناشید

آرشیدا

نظر من بیشتر آرشیدا و آوینا هست.

البته بگم اینا از بین لااقل 150تا اسم انتخاب شده با توافق دو طرف.

من شادن رو هم دوست داشتم گفتن سبکه!

ممنون گلم.الهی تو هم به خوشی زایمان کنی. والا تا دلت بخواد اسم اما این بچه هنوز اسم نداره😄 لیانا ...

فدات عزیزم همچنین شما ای جونم اناشیدم قشنگه😍

راسی شماطول سرویکست توانومالی چن بود؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
فدات عزیزم همچنین شما ای جونم اناشیدم قشنگه😍 راسی شماطول سرویکست توانومالی چن بود؟

والا نمیدونم.اما دکتر چیزی بهم نگفت.

بدیه اناشید اینه که انا صداش میکنن

والا نمیدونم.اما دکتر چیزی بهم نگفت. بدیه اناشید اینه که انا صداش میکنن

توسونواتومالیت ننوشتن مگه؟

خب انا قشنکه راسی من تکونابچموخیلی پایین حس میکنم روی خط بیکینی معذرت میخواما امامیترسم بچم پایین باشه طبیعیه بنظرت؟شمااینجوری نبودی؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
توسونواتومالیت ننوشتن مگه؟ خب انا قشنکه راسی من تکونابچموخیلی پایین حس میکنم روی خط بیکینی معذرت می ...

من ندیدم چیزی به اسم طول سرویکس باشه شاید اصطلاح علمی یا اختصاری بکار برده.

اگه قراره انا صدا کنن ادم همون انا رو میذاره.آناشید قشنگتره.

نه نترس عزیزم الان نی نی همونجاس.دقت کن نیری دکار بدای صدای قلبش همونجا دستگاهو میذاره یا سونو

من ندیدم چیزی به اسم طول سرویکس باشه شاید اصطلاح علمی یا اختصاری بکار برده. اگه قراره انا صدا کنن ا ...

شایدبرات ننوشتن اره ولی یک چیزی بگم دختردوستم کلاس شیشمه اسمش اناشیده اسم قشنگیه ولی خیلی دیگه جدیدنیس زیادمیزارن 

عههه البته سونوهم چیزی نگف حالاامروزمیرم دکترخاطرم جمع شه

دخترنازم منتظرتم مامانی