2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خاب دیدم شوهرم بایه مردی دعواش شد ومرده روهول داد سرش محکم خورد به زمین ومرد خیلی خیلی توخواب ت ...

انشاالله خیره

منم چند باره خواب میبینم تو خونه ای هستیم که سقف داره ولی دیوار نداره . بارون میاد و من می‌دیدم بیرونو .

نمی‌دونم دلیلش چیه

اللهم عجل لولیک الفرج
شده من و مامانم دقیقا یه خوابو دیدیم 

اره منیه بار بامامانم هم خاب مشترک دیده بودیم خاب قبر حضرت رقیه که توی اب بود وهمش صدای ناله وگریه ازش بلند بود مامانمم همین خابو دیده بود 

با اجازه استارتر، ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 🙏

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
خوب خاب منو پسرم دقیقا شکل هم نبود ولی هردومون خاب مسله شدن رو دیدیم من یه مرد رو وپسرم خودشو دورازج ...

این ممکنه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
ولی دو تا شخصیت مذهبی قدیمی خواب صادقانه مشترک دیده بودن . یادم نیست اسم اون شخصیتا رو .

علم میگه غیرممکنه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈