2777
2789
عنوان

مشکل سینه و توده

5137 بازدید | 38 پست

سلام دوستای گلم من ۶ماه پیش دکتر تشخیص داد فیبرو ادنوم داره سینه م،گفت اصلن دست نزن و تحریک نکن. گفت سونو هم نمیخواد چون سنم زیر ۴۰هستش مامو هم ضرر داره.

خالا من ۱۰ روزه پیش متوجه شدم از یه مجرا حالت خون میاد رنگش به قهوه ای میزنه کامل قرمز نیست و ترشح زرد هم میاد از مجرای دیگه و اینکه با فشار دست میاد و نمیدونم  همینجوری هم خارج میشه یا نه...

کسی تجربه داشته راهنماییم کنه

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

فقط از یه سینه ترشح دارم و یه کم درد زیر بغل ،در حد خیلی کم کم .

خارش زیر بغل شدید ولی هر از گاهی.

اینا نشونه ی بدیه به نظرتون؟وحشت کردم خودم میترسم دکتر برم

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نگرانت کنم ولی خواهشا برو دکتر 

هر چی میدونی بگو نگران نمیشم اول و اخر باید برم دکتر

عزیزم دکترت غلط کرد

برو متخصص جراح سینه

باید بررسی بشه

در کل نترس

ولی چون ترشحات داری پیگیر باش

منم دارم فیبرو ادنوما

۶ ماه یکبار باید سونو بدم چون سابقه سرطانم داریم بیشتر تحت نظرم

یه میل تغییر کنه باید بری دربیاریش

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
من توده دارم ک بم گف ی مدت دیگه سونو بدم و هر ۶ ماه باید چک شم ک اندازش تغییر کرده یا نه اگر ترشح د ...

همین فیبرو ادنومه واسه شما

عزیزم دکترت غلط کرد برو متخصص جراح سینه باید بررسی بشه در کل نترس ولی چون ترشحات داری پیگیر باش ...

با معاینه دست تشخیص داد و قبل و تو پریودی و بعدش  وعاینه کرد گفت هر دو سینه داری.

با وعاینه معلوم میشه؟

خودم چیزی نمیفهمم

عزیزم دکترت غلط کرد برو متخصص جراح سینه باید بررسی بشه در کل نترس ولی چون ترشحات داری پیگیر باش ...

شما از کجا فهمیدی که داری

هر چی میدونی بگو نگران نمیشم اول و اخر باید برم دکتر

عزیزم من خودم کیست سینه دارم هر سال میرم سونو چون مادرم سرطان سینه داشت البته الان خوب شده 

ولی کلا ترشح از سینه چیز طبیعی نیست و ممکنه بعدا مشکل ساز باشه واسه همین تا دیدی باید بری دکتر 

با معاینه دست تشخیص داد و قبل و تو پریودی و بعدش  وعاینه کرد گفت هر دو سینه داری. با وعاینه مع ...

باید سونوگرافی بدی

عجب دکتر منگ و گیجی بوده🤦‍♀️

بله با دست پیدا میشه منم ۳ سال پیش خودم پیداش کردم

تهرانی عزیزم؟

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
عزیزم من خودم کیست سینه دارم هر سال میرم سونو چون مادرم سرطان سینه داشت البته الان خوب شده  ول ...

سونو سینه همین سونو معمولیه یا اسمش فرق  داره