2777
2789
عنوان

من بدبخت نیستم...

937 بازدید | 17 پست
ما بدبخت نیستیم... درسته هیچ راهی ندارم، درسته همه جا تاریکه، هیچکس نمیتونه برام کاری کنه، درسته درد زیاد امانم رو بریده، اما وقتی تو هستی یعنی بدبخت نیستیم. چون:

وَیُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ * اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ
آن که به خدا ایمان آورد به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است که پاره شدنی نیست /و خدا شنوا و دانا است./ خدا پشتیبان افراد باایمان است آنها را از تاریکیها بیرون می ‌آورد و به طرف نور میبرد.

من که آدم خوبی نیستم خدا! گناهم زیاد دارم. اما بهت ایمان دارم، حداقل خیلی وقتا به وجودت به قدرتت ایمان دارم. پس ما رو نجات میدی... به سمت نور میبری...
خدایا ممنونم که تو این همه تاریکی و درد تو هستی...بیا و زودتر نجاتمون بده.
هی فلانی! زندگی شاید همین باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هر کسی یه دلخوشی داره تو این دنیا، تو این شب ... اگر هر کسی به آدم دیگه ای، به پولی، به سلامتی یا هر چیزی تکیه داره و زنده است ما هم به امید تو زنده ایم... دلخوشی ما تویی خدا... امید ما هم تویی... چقدر خوب هیچ امیدی غیر تو نمونده...چقدر خوبه این همه جای خالی داریم برات.
تیناجان من امروز حیلی گریه کردم .الان که مطلب شما رو خوندم گفتم پس میسپرمش به خدا تا درستش کنه خدایا مشکل همه رو حل کن مشکل منم حل کن ای خدا
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
الهی آمین...............
ممنونم از این حرفای قشنگ و آرامش بخشت
دستانم خالیست ؛ امّا دلم تا بخــواهی پــر است از هوای کسی که بـــاید باشد امــــا نـیســت... اللّــهـمّ عـجّــل لـولـیّــک الـفـرج...
واقعا خیلی وقتها آدم بجایی میرسه که عمیقآ درک میکنه اگر خدا بخواد میشه و اگر نخواد ....

خدایا شکر

خدایا به داده و نداده ات شکر
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
هنوز بهت امید دارم... هرچند روزای بد تکرار میشه. هر چند خوب نشدم، با وجود تلاشهام. هر چند بازم...
اما بهت امید دارم. تو کمکم میکنی. منو از این سیاهی نجات میدی...
خدا
من بهت امید دارم...