2777
2789
عزیزم منم مثل شمام بدنم پر زخمه وجراحت شکنجه وکتکاشه اگه بتونم امروز میرم پزشک قانونی یه خونریزی چشم ...

میگن تاثیر داره توی طلاق .اول برو کلانتری ازش شکاست کن.بعد بهت نامه میدن معرفیت میکنن پزشکی قانونی.میری اونجا یه مبلغی میگیرن و معاینت میکنن نامه میدن ببری کلانتری تا شکایتتو ادامه بدی.توروخدا برو.واینستا بگو درست میشه.منه احمق هی بخاطر ابرو حرفی نزدم گفتم درست میشه.نخواست که بشه.هی بدتر شد.هی پررو تر شد.انقد که دیگه به خونوادم فحش و دری وری گفت.وقتی ازش شکایت کنی دادگاه فکر میکنم بهت راحت تر بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان 

خانم وکیل الهه چمنی هم کارش خوبه هم منصفه با منکه خیلی راه اومد سر مبلغ خدا خیرش بده خیلی هم پیگیره کارتون سریع راه میفته تو طلاق توافقی 

09128651864

دفترشم سهروردیه 

سلام 

امروزه که خیلی از افراد به دنبال وکیل مهریه هستند 

وکیلی که بتونه مهریه رو از طرف مقابل بگیره

سایتی بهتری وکیل مهریه در تهران همراه با رزومه کاری در اختیارتان قرار داده است
لینکش میزارم شاید که بتونه کمکی بکنه

سلام عزیزم من یه وکیل خوب تو تهران می شناسم (نمی دونم شاید تو سایر شهرها هم قبول کنند) خانم صمدزادگان بودند اگر اشتباه نکنم. تا حالا 2 بار برای امور خانواده و کیفری بهشون پرونده دادم و عاااالی بودند.چون معمولا وکلا بعد قرارداد بستن تا خودتون پیگیر نباشین خیلی در دسترس نیستن ولی ایشون واقعا با دلسوزی پیگیری میکردن و دائما تو مراحل مختلف پرونده باهامون در تماس بودن. خداروشکر هر دو پروندمون هم رای آورد و زمان بر هم نشد پروسه . شمارشون رو پاک کردم ولی لینک سایتشون رو براتون میذارم شاید کمکتون کنه    

این بود لینکش:

https://hamyanedalat.com/

بهترین وکیل باید دلسوز باشه و برات کلی وقت بزاره و باحوصله جواب تو بده و دانش زیادی داشته باشه و صادق باشه

همه اینارو گفتم چون خودم وقتی از همه جا ناامید شده بودم با این خانم وکیل آشنا شدم و واقعا برام سنگ تموم گذاشت واقعا کارش عالیه

خانم سمانه مریانجی وکیل پایه یک دادگستری

شماره‌ش ۰۹۱۲۳۷۱۶۳۰۲