2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنای، عالیه

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

سامسونگ بی شک بهترینه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

سنام.. دیروزنصبش کردیم... 

قبلش هم از این تلوزیون قدیمیا داشتیم اونم سنام... خیلی راضی بودم ازش.. 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

Europlusایروپلاس

آره خداروشکر که تو این دوسال مشکلی نداشته

هم فلش خوره هم به وای فای و بلوتوث وصل میشه ۴۳اینچ هم هست صداشم صاف و رساست و تصویریم ک پخش میشه کیفیتش خوبه

شکر

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
سنام.. دیروزنصبش کردیم...  قبلش هم از این تلوزیون قدیمیا داشتیم اونم سنام... خیلی راضی بودم از ...

عع مال ما هم سامه پارسال خریدم

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔