2777
2789

خواب دیدم پدر بزرگم که چند ساله فوت کرده کمی جوانتر شده و توی خونه ی خودش عروسی گرفته خودش داماده،، بعد همه فامیل هستن یه عروسی سنتی و قدیمی توی خونه. من طرف آقایون بودم  بعد از تمام شدن عروسی گفتم برم ببنم طرف خانوما چه خبره دیدم اون جا فهمیدم که عروس زن داداشمه. یعنی چی این خواب 

البته خیلی جزیات داشت که یادم نیست 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

یعنی اززنداداشت یه ناراحتی داره

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم

تعبیر یا تاویل دقیق خواب را هیچ کس بلد نیست چون از عالم رویا و عالم دیگر که روح در آن جریان داره هست. پس اگه کسی به شما میگه که من تعبیر خواب بلدم بزنید از وسط دو تاش کنید   

البته این اعتقاد من هست و به خواب هایی که می بینم فقط به دید یک خواب نگاه می کنم و دنبال تعبیرش نیستم

سلام عزیزم تعبیر یا تاویل دقیق خواب را هیچ کس بلد نیست چون از عالم رویا و عالم دیگر که روح در آن جر ...

من خابامو قديمترا از مادر بزرگ مادرم ميپرسيدم يعني اتفاق ميفتاد در خالي كه من فكرشم نميكردم اصلاتو خيالم در رفته بود 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خواب مرده خوب نیست، مواظب زن داداشت باشید. 

من ٥شنبه شب از مادر بزرگم خواهش كردم از خدام خاستم بياد تو خابم دلم واسش تنگ شده بود نزديك ٦ساله فوت كرده دوبار اومده يه دفعش اينقد بغلش كردم كه نگو 

اين دفعه ديدم تو عروسي مانند هستيم اما همه تو اتاق نشسته بودن مادر بزرگم مثه قديمابود با همون چادرش اما سالاي اخر نه ها جون بود بچه دختر عممو گذاشته بود روپاش و خابش ميكرد نتونستم برم باهاش سلامم بكنم فقط ميديدمش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من ٥شنبه شب از مادر بزرگم خواهش كردم از خدام خاستم بياد تو خابم دلم واسش تنگ شده بود نزديك ٦ساله فوت ...

ميشه يه كي بلد بود خاب منم تعبير كنه

خیره آن شالله، خدا رحمتشون کنه، یه صدقه براشون بدین. 

برا كي مادر بزرگم يا بچه دختر عمم

خیره آن شالله، خدا رحمتشون کنه، یه صدقه براشون بدین. 

تو خاب بقيه خيلي ميرن تو خاب من نه زياد😔