2777
2789

جواب بدید براتون دعا میکنم و صلواتم میفرستم خواهرم کنکور داره 

میشه تجربه هایی برای بهتر یادگیری تون رو بذارید؟ 

کار خاصی کردید که بهتر یاد بگیرید یا راحت تر درس بخونید ؟ یا استرستون کم بشه ؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

یا هرکار و حرفی که برای کنکوریا و سال سومی ها مفید باشه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گروهمون  پزشکی قبول شدم @kunkoori20

واقعا ؟ تلگرامه ؟ 

همین که در حد خودش تلاششو بکنه و به نتیجش فکر نکنه استرسش کمتر میشه

هدف داشته باشه... وقتی هدف داشته باشه ناخودآگاه برای رسیدن به هدف تلاش می‌کنه که بهش برسه

برای بهتر یادگرفتن هم باید خودش خودشو بشناسه که چجوری درس بخونه بهتر یاد میگیره... مثلا من با تصویرسازی ذهنی بهتر یاد میگیرم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست/ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست :)))))
همین که در حد خودش تلاششو بکنه و به نتیجش فکر نکنه استرسش کمتر میشه هدف داشته باشه... وقتی هدف داشت ...

یعنی روانشناسی شدین ؟ 

سر کلاس فقط گوش کنی نکته برداری کنی الانم که میشه حتی کلاسم ضبط کرد برا همون حضوریم هرچی استاد میگه ...

ممنون ، البته برای خودم نمیخوام 

میخوام بیشتر بهره وریش زیاد بشه یعنی با تایم کمتر مطالب بیشتری یاد بگیره 

معذرت میخوام ولی منظورتون و متوجه نمیشم😅

میگم شخصیت شناسی رفتین که متوجه شدین با تصویر سازی بهتر یاد میگیرین ؟ مشاور خصوصی داشتین ؟

برا کنکور میگی 😶یه مشاور خوب باید داشته باشه برا برنامه ریزی

میدونم گفتم شاید کسی تکنیک خاصی بلد باشه به جز برنانه ریزی درسی اون که سرجاش