2777
2789
عنوان

چیکار کنم قیافم ب سنم بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو خاهربزرگترم اینجوریم بابامم اینجوره مامانمم اره جوون مونده

پس هیچ کاری نمیتونی بکنی 😀 این چیزا ارثیه . هرچقدر ابرو نازک کنی و مو رنگ کنی فایده نداره چون قبلا نماد زن متاهل موی رنگ و اصلاح صورت بود الان دیگه عادی شده 

ژنتیکم لاغره 

بنطرم به نظر دیگران اهمیت نده . مردم دوس دارن رو بقیه عیب بزارن . مثلا من خودم لاغرم همیشه فامیل مسخرم میکنن که وای تو چقد لاغرمردنی . جالب اینه همونا در به در دنبال رژیم و ورزش واسه لاغر شدنن🙄

اره دقیقا😁

این ویژگی به نفعته . شاید الان حس کنی بچه ای اما وقتی ازدواج کردی بچه دار شدی به نسبت خانمای همسن خودت جوون تر و شاداب تر میزنی خیلی خوشحال میشی

چون فرایند بارداری سن ادمو بزرگ میکنه

این حرفت مث این میمونه ادم بگه  شکم ندارم  چیکار کنم شکم بزنم😐 خوبه که بقیه فک کنن کوچ ...

وقتی هیجا مثل بزرگ تر ها باهات رفتار نکنن متوجه میشی خیلی بده منم الان ۲۲ سالمه بهم‌میگن ۱۶ ساله هرجا میرم ادم حسابم نمیکنن فک میکنن بچه ام منم متنفرم متنفرررررر

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
حالا اوناییو که ادم حساب کردن کجای دنیارو گرفتن  هی

اخه میدونی حس بدیه وقتی تو ی جمع صحبت میکنی همه به چشم ی بچه نگات میکنن و بهت لبخند میزنن درحالی که من سال اخر دانشگام چون چرا بچه میزنم

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊