2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید 😩

81 بازدید | 11 پست

سلام  من حسابدارم و از رابطه مدیر مالیمون که متاهل هست و دو فرزند داره با خانم کمک حسابداری که خودش وارد شرکت کرده بود مطلع شدم و بدلیل اینکه بعضی اوقات من با  سیستم کامپیوتری مدیر مالی کار میکردم متوجه چت هاشون شدم و فهمیدم وقتی همزمان در ساعت کاری مرخصی ساعتی میرن باهم رابطه جنسی دارن... ولی متاسفانه من بدلیل هیجانات بالا این قضیه رو که فهمیدم فورا به مدیر عاملون انتقال دادم... بعد از گذشت یک روز مدیرعامل بمن با واسطه قراردادن یکی از همکارام اعلام کردن که فعلا نرم سرکار و مرخصی باشم تا مطلع ام کنن که قراره چه تصمیمی در موردم بگیریند... شما جای من بودی چیکار میکردی؟ دوست نداشتم باهام اینجور برخورد بشه میدونم کارم اشتباه بوده ولی.... 😩 و تا الان فهمیدم مدیر عاملمون به برگشتن من راضی نیست و اعلام کرده

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شرکت از بالا خرابه طرف ترسیده فردا هم امار خودشو در بیاری😂😂😂😂

اینم حرفیه😂

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
مدیرعاملتون شک داش ب خودش که اینکارو کرد؟؟؟گرچه کار شما هم اصلا درست نبوده

شنیدم از همکارام خودش با منشی در ارتباطه در صورتی که متاهله مدیرعاملمون

این شرکت از بالا خرابه طرف ترسیده فردا هم امار خودشو در بیاری😂😂😂😂

منم همین فکرو میکنم... چون من ندیدم ولی همکارام میگفتن مدیرعامل با منشی در ارتباطه

منم همین فکرو میکنم... چون من ندیدم ولی همکارام میگفتن مدیرعامل با منشی در ارتباطه

خب دیگه همونه

بنظرک اتفاقا تو یجور حق به جانب ازونچا بیا بیرون این محیط تو رو بدبین و کنجکاو میکنه

خب دیگه همونه بنظرک اتفاقا تو یجور حق به جانب ازونچا بیا بیرون این محیط تو رو بدبین و کنجکاو میکنه

باید چشمامو ببندم روی تمام اهدافم که تا آخر سال داشتم 😭