2777
2789
عنوان

من خیلی ساده و مظلوم و خنگم

1468 بازدید | 38 پست

یعنی به معنای واقعی کلمه ساده ام هرکی هرچیزی بگه باور میکنم بدون ذره ای شک ...اصلا نمیتونم درمورد یه موضوعی که حق با منه دیگران رو راضی کنم حرفام اصلا تاثیری رو دیگران نداره ولی حرفای بقیه به شدت روی من تاثیر داره ..........انقدر مظلومم که وقتی با یکی بحث میکنم هیچی نمیتونم بگم ...موقعی که میرم مغازه اگر هزار نفر ادم از در بیان تو و جلوی من قرار بگیرن و کارشون رو انجام بدن هیچی نمیگم هیچیییی حتی زبونم نمیچرخه یه کلمه بگم نوبت من بوده.....تو هرموردی اگر حق بامن باشه طرف مقابلم یه جوری حرف میزنه که حقو به خودش میده و من نمیتونم بگم حق بامنه وای دارم دیوونه میشم چیکار کنم که اینجوری نباشم تروخدا کمکم کنید حالم داره از خودم بهم میخوره

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
منم مظلوم و خنگ هستم ولی ساده نیستم😁😌

عزیزم ...یه پله جلو تر از منی

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو چند جلسه مشاوره یادت میده چگونه پررو باشی  بدون شوخی. حتما برو.  منم لازم دارم.&nb ...

حضوری که نمیتونم برم  گلم ولی مشاور تلفنی چند بار گرفتم فایده نداشت 

توی اجتماع زیاد باید بری اطلاعاتتو ببر بالا کتاب زیاد بخون اگر تحصیلات تو ادامه ندادی ادامه بده ،با کسایی که همه جا حرف برای گفتن دارن اونم مستدل و علمی نشست و برخاست کن ،اخبار روز دنیا رو زیاد ببین خلاصه ادم وقتی تو یه زمینه اطلاعات کافی داره به راحتی میتونه بقیه رو قانع کنه من درست نقطه مقابل شمام جوری که این توانایی رو در خودم میبینم که طرف مقابلمو قانع کنم که مثلا ماست سیاهه😂

اعتماد بنفستو تقویت کن ، کتاب بخون . سرچ کن راهکارهای تقدیت اعتماد بنفس

انقدرررر گوش دادم به فایل های صوتی اعتماد به نفس که دیگه حسابش از دستم در رفته ولی فایده نداشت ...گفتم میرم دانشگاه تو اجتماع قرار میگیرم شاید عوض بشم اونم فایده نداشت ...نمیدونم چرا این راهکار ها واسه همه جواب میده واسه من جواب نمیده انگار من نفرین شده ام 😐

چند سالتونه

۲۱

توی اجتماع زیاد باید بری اطلاعاتتو ببر بالا کتاب زیاد بخون اگر تحصیلات تو ادامه ندادی ادامه بده ،با ...

دانشجوی کارشناسی ام عزیزم 

تو بگو دیگه چجوری برم تو اجتماع ؟هم دانشگاه میرم هم باشگاه هم با ادمای زیادی درارتباطم که همه جا حرف برای گفتن دارن ولی با همه اینا هیچ تغییری درخودم نمیبینم بعضی وقتا باخودم میگم اخه ادم یک ذره هم نباید تغییر کنه 🤦‍♀️

انقدرررر گوش دادم به فایل های صوتی اعتماد به نفس که دیگه حسابش از دستم در رفته ولی فایده نداشت ...گف ...

نه عزیزم نه نفرین شده لی نه هیچی فقط یکم خجالتی هستی و اینکه گلم وقتی توی یه زمینه با یک نفر لحثت میشه یا یه جا میبینی دادن راجب یه چی میگن که تو میدونی زیاد نمیتونی دفاع کنی از عقیدت یا سکوت بهتره این مواقع چون شخصیت خودتو حفظ میکنی و بهتر از بحث نیمه کاره هست که بهت احساس یاس و سرخوردگی بده یا هم که اول تمام حرفاتو سبک سنگین کن که با هر برخوردو   سخنی بتونی مقابله کنی و جوابی داشته باشی

الان فکر کنم حضوری هم باشه ها.  آخه اکثرا واکسن زدن  با فاصله می‌نشینید.

نه عزیزم منظورم اینه موقعیت اینکه حضوری برم رو ندارم