2777
2789

محلول هس تو داروخونع بخر

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

سالیسیک اسید از داروخانه بگیر

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عطاری دارو بگیر

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

من پاهام و‌دستام زگیل داشت رفتم پیش متخصص پوسا کرایو کرد یعنی ی ساااله راحت شدم از دستشون 

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍
من پاهام و‌دستام زگیل داشت رفتم پیش متخصص پوسا کرایو کرد یعنی ی ساااله راحت شدم از دستشون 

پوست

عضو گروه بنفش 💜💜وزن ۸۱😭😭😭وزن هدف ۷۰🤩🤩🤩من میتوووونم تاااعید۱۴۰۱  ب وزن دلخواهم برسم.😍😍😍

دعا هست

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

فقط چسب برای زگیل خوبه من زدم ولی داشت خوب میشد دیگه استفاده نکردم اگه ازت مدول نمی‌ترسی برو بسوزون😁

من رفتم فقط سه تا آمپول زد توی دوتا زگیل

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
شیره درخت انجیر 

اره اینم خوبه منم روی دستم داشتم بابابزرگم از باغشون شیره آورد برام قشنگ خوب شد🤫😂

ولی همسایمون میگه مال من با سیگار خوب شده 🤐

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫