2777
2789
عنوان

اپلای تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 37 پست
چه بدشماپیشنهادتون چیه واینکه من حتمابایدچه دانشگاهی بیارم من دانشگاه آنچنانی هم قبول نشدم

کلا توی مهاجرت باید کشور ارزان انتخاب کنی مثل کانادا، ترکیه، فیلیپین و ... چندسال بعد که وضع زندگی خوب شد و درامدت عالی مهاجرت کاری میکنی به کشور مورد علاقه ات

اگر قصدت ادامه تحصیل باشه خب اون موقع مقطع دکتری هستی و در کشور های خارج مقطع دکتری شغل محسوب میشه و حقوق داره

کدومشودانشگاه بهتری قبول شدید؟؟

رنکینگ دانشگاه ها توی سایت هست میتونید جست و جو کنید 

دانشگاه تهران رتبه اول رو در ایران و ۷۹ در جهان رو داره 😅

دیگه ببینید دانشگاه شما کدومه و چه رتبه ای داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا توی مهاجرت باید کشور ارزان انتخاب کنی مثل کانادا، ترکیه، فیلیپین و ... چندسال بعد که وضع زندگی خ ...

خب این درست اگه اینجورباشه که همین ایران بمونم وضعم بهتربشه بعدبرم که بهتره واینکه من ریاضی دانشگاه صنعتی سهندقبول شدم کارشناسی

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
خب این درست اگه اینجورباشه که همین ایران بمونم وضعم بهتربشه بعدبرم که بهتره واینکه من ریاضی دانشگاه ...

قطعا سختی های خودشو داره ولی مزایاش خیلی بهتر از ایرانه در اینده

اگر شما با کشوری مثل کانادا مشکلی نداشته باشید سختی تون کمتره

قطعا سختی های خودشو داره ولی مزایاش خیلی بهتر از ایرانه در اینده اگر شما با کشوری مثل کانادا مشکلی ...

راجب دانشگاهمم توضیح ندادید؟؟

من دانشگاه شما رو نمیشناسم باید توی رنکینگ بین الملل نگاه کنید

یعنی نمیشه من ارشدبرم دانشگاه بهتری که راحت واسه دکترافاندبگیرم واینکه چه چیزایی بایدداشته باشم واسه اپلای

شهرای کوچیک ۶-۷ ت  شهر و بیمارستان بزرگ ۹-۱۲  ماما میتونه بیمارستان خصوصی و مامای همراه ...

ممنونم 🌹🌹🌹

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.