2777
2789
عنوان

قبلا هیچی نمیخوردم

91 بازدید | 14 پست

چون ویارم خیلی بدبود ولی حالا بهترشدم غذا که میخورم خیلی معده درد میشم به دکترم گفتم دارو داده ولی فایده نداره به نظرتون چیکار باید بکنم؟

🌹🌹🌹

چیزای محرک و نفخ دار نخور 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چیا بخورم

غذاهات رو خوب بپز

سبزیجات خام نخور 

حبوبات چند روز خیس کن بعد آبش بریز بیرون و بخور 

اگر به فلفل قرمز حساسیت داری نخور 

زنجبیل اگر حساسیت نداری بخور 

اگر معدت درد گرفت کمی دم کرده نعنا بخور 

وعده های غذاییت رو زیاد کن اما مقدارش کم 

مثلاً ناهارت رو دو قسمت کن دوبار بخور 

🙂😄

بچت پسره یا دختر ؟

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
غذاهات رو خوب بپز سبزیجات خام نخور  حبوبات چند روز خیس کن بعد آبش بریز بیرون و بخور  اگ ...

پسره ولی تا حالا فکر میکردم دختره سونو رفتم گفت پسره پسردومم است😇

🌹🌹🌹
غذاهات رو خوب بپز سبزیجات خام نخور  حبوبات چند روز خیس کن بعد آبش بریز بیرون و بخور  اگ ...

تا حالا به چش دختر نگاهش میکردم نا شکری نمیکنم بخدا فقط تا حالا فکر میکردم دختر دارشدم

🌹🌹🌹
تا حالا به چش دختر نگاهش میکردم نا شکری نمیکنم بخدا فقط تا حالا فکر میکردم دختر دارشدم

الهی هرچی هست سالم و سلامت باشه

باهاش برکت بیاد تو زندگیتون 

الهی آمین 🤲 شما هم بچه دارین

نه من 18سالمه 😄

خوردی بهتر شدی مال من که معدم ورم میکنه بعد دولقمه غذا

شیر بخور تاثیرش خوبه

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست