2777
2789
عنوان

مهاجرت به کانادا

132 بازدید | 11 پست

کسی رو سراع دارید رفته باشه اما پشیمون شده باشه

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

علت پشیمونیشون چی بوده؟

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا غربت سخته حالا هرجایی

تجربه دارید؟

ارههه دوست بابام پزشکه خانومشم پزشکن، همه چیزشونو تو ایران فروختن کردن دلار و رفتن اونجا برا مسافرت بعدش رفتن سفارت درخواست پناهندگی دادن، و الان دو ساله اونجان😑مدرکش مال ایرانه و قبولش ندارن و نه میتونن برگردن نه فعلا قبولشون کردن، و فقط دارن از پولشون میخورن.. خیلی پشیمونن

ولی اگه از راه درستش رفته بودن این مشکلات براشون پیش نمیومد، فک میکردن چون پول دارن میتونن راحت برن اقامت دائم بگیرن

ببخشید شما میخواین مهاجرت کنید از کجا باید شروع کرد؟

خودم هم در مرحله تحقیقات هستم

اولین مرحله هم یادگیری زبان هست

از دوستان هرکدوم برای ادامه تحصیل رفته همونجا موندگار داشته

یک مورد هم خودش رفت بعد خواهرشو برد الانم اونجا ازدواج کردن مادرشون هم چندماه یکبار میره یه مدت پیششون میمونه و خیلی خوشبختن

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
ارههه دوست بابام پزشکه خانومشم پزشکن، همه چیزشونو تو ایران فروختن کردن دلار و رفتن اونجا برا مسافرت ...

یکی از دوستای مام میخوان از ابن طریق برن. برا مسافرت و بعد درخواست پناهندگی بدن. 

وضع مالی شون عالیه اینجا. اینجور رفتن واقعا ریسک داره. 

از راه درست بری هدف داشته باشی و تلاش کنی پشیمونی نداره دوسال پیش دوستم رفت شوهرش اونجا درس میخونه خودشم امسال شروع کرد به خوندن راضیه 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .