2777
2789
عنوان

همسایه

308 بازدید | 20 پست

خونه مون رو تازه عوض کردیم اومدیم یه آپارتمان 24 واحدی، از وقتی اومدیم ساکن شدیم یه روز خوش ندیدم، از در رو دیوار صدا میاد همسایه کناری با تلفن حرف میزنه انگار تو خونه ماست همسایه بالایی راهم میره خونه ما میلرزه، رفتم در خونه همسایه بالایی میگه من بچم ده سالشه اصلا تو خونه نمیدوعه و ما هم آروم راه میریم و سرو صدا نداریم، صدا از جای دیگه است، سر و صدا رو تحمل میکنم صدای لرزش راه رفتن و دیودن رو واقعا نمیتونم ، دارم دیوونه میشم. تپش قلب گرفتم از استرس، برای خونه هم کلی خرج کردیم و به هیچ وجه نمیتونیم جابهجا بشیم، بهم دلداری بدید بگید خونه شما هم انقدر سر و صدا هست 😭😭😭😭

دیگه آپارتمان اونم ۲۴ واحدی همینه دیگه عزیزم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه آپارتمان اونم ۲۴ واحدی همینه دیگه عزیزم

😭😭چرا اون‌موقع که خریدیم فکر نکردیم،!!! گول ظاهر شیک و پیکش رو خوردیم، سازنده انگار با کاغذ در و دیوار رو ساخته خیر سرش مصلا برند سازه

ما تو ساختمون ۸ واحدی روانی شدیم.الان اومدیم ۴ واحدی ک کلا نفرات کمن و ی واحد هم خالیه.انقد راحت شدی ...

خوش به حالتون،ما هر یک سال و نیم خونه عوض کردیم به خیال خودم میگفتم اینجا رو دیگه حتما حداقل پنج شیش سال رو میشینم،با این تفاسیر فکر نکنم به سر سال بکشه

خوش به حالتون،ما هر یک سال و نیم خونه عوض کردیم به خیال خودم میگفتم اینجا رو دیگه حتما حداقل پنج شیش ...

عیب نداره عزیزم ناراحت نباش فوق فوقش اجاره میدین میرین جای دیگه اجاره میکنین

اره ما که خیلی سر و صدا داریم اصلا ی وضعیه همسایه بغلی مون کلا صداش خونه ماست. همه واحدها بچه کوچیک دارن بچه ها میرن پایین فوتبال بازی و اینا همش سر و صدای بچه ها میاد. میری بیرون میبینی تو لابی نشستن به گند کشیدن اشغال میریزن دوچرخه هاشون میندازن وسط. اون روز سر شب خسته بودم میخواستم بخوابم انقدر جیغ و داد میکردن و فحش میدادن تو حیاط که نتونستم بخوابم. البته من بدم نمیاد ها چون اگه ساکت باشه احساس تنهایی میکنم ولی بیشتر با کثیفی شون مشکل دارم تا سر و صدا

من و خدا
اره ما که خیلی سر و صدا داریم اصلا ی وضعیه همسایه بغلی مون کلا صداش خونه ماست. همه واحدها بچه کوچیک ...

کاش منم انقدر به سر و صدا حساس نبودم، باورت میشه الان صدای قلبم رو میشنوم از شدت عصبانیت و استرس