2777
2789

سلام الان ۳روزه که پسرمو از شیر گرفتم کلی نق میزنه و میخوابه . دوتا سوال داشتم ، پسرم هنوزم بهونه شیر میگیره ، چندروز طول میکشه که دیگه از سرش بیوفته؟ واینکه چندروز طول میکشه شیر خشک بشه؟

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از امشب به بعد خیلی کم تر نق بزنه

شیرت هم بعضیا حتی تا یک سال غده های شیری تو سینه شون میمونه و بعد میخشکه بعضیا هم زود میخشکه

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
منم پسرمو یه هفته گرفتمش هنوزم میگه شیر میخوام .پسرمن شیر خشک نخورد 

پسرمنم شیرخشک نمیخوره.

چجوری میخوابونیش؟ کلافم کرده این😭

سینهات چجوره برامن هنو یکم درد داره و سفته

من قرص خوردم به شوهرت بگو از داروخانه بگیره اگه سینت درد گرفت تو حموم زیر اب گرم خالی کن یه قم قمه ب ...

به منم دکتر قرص داد حالا سینم نسبت به دیروز خیلی بهتره ولی هنو خشک نشده. شیر اصلا نمیخوره .

چند روز طول میکشه دیگه بهونه شیر نگیره؟

شاید از امشب به بعد خیلی کم تر نق بزنه شیرت هم بعضیا حتی تا یک سال غده های شیری تو سینه شون میمونه ...

انشاالله ک اینطوره  شیر از سرش بیوفته 

پسرمنم شیرخشک نمیخوره. چجوری میخوابونیش؟ کلافم کرده این😭 سینهات چجوره برامن هنو یکم درد داره و سف ...

گاهی موقع خواب گریه ولجبازی داره ولی من بغلش میکنم آرومش میکنم اونم بسختی آروم میشه.پسر من ۲/۵هستش خیلی وابسته بود دیوانم کرده بود دیگه.الانم باردارم کلا ۵ماه از بارداریمو خورد یعنی وقتی میخورد اشکم درمیومد انقدر که درد داشتم

به منم دکتر قرص داد حالا سینم نسبت به دیروز خیلی بهتره ولی هنو خشک نشده. شیر اصلا نمیخوره . چند روز ...

باید شیرای مختلف رو امتحان کنی دختر من فقط یه نوع می خورد به غیر اون رو می فهمید نمی خورد فکر کنم کاله کم چرب بود 

گاهی موقع خواب گریه ولجبازی داره ولی من بغلش میکنم آرومش میکنم اونم بسختی آروم میشه.پسر من ۲/۵هستش خ ...

خیلی سخته اینم بشدت وابستست.

خداحفطشون کنه

باید شیرای مختلف رو امتحان کنی دختر من فقط یه نوع می خورد به غیر اون رو می فهمید نمی خورد فکر کنم کا ...

باشه امتحان میکنم مرسی