2777
2789
عنوان

چی آرامش میاره تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 23 پست
یعنی بنطرت مسخرس؟چکار کنم من بخاطر زشت بودن افسردگی شدید گرفتم دلم مبخواد بمیرم.

نه مسخره نیومد...هرکسی توی زندگیش رویه یه چیزی حساسه...من احترام میزارم به نظره هرکسی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

با مرگ

بعصی وقتا که از رسیدن به ارامش خسته میشم منم همین فکرا میکنم میگم فقط مرگه که آرامش میاره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعصی وقتا که از رسیدن به ارامش خسته میشم منم همین فکرا میکنم میگم فقط مرگه که آرامش میاره

اهوم

آرامش ابدی فقط با مرگ امکان‌پذیره⁦🚶🏻‍♀️⁩

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
توکلم بخداس همیشه بارها وبارها تو زندگیم خدا رو دیدم و از صمیم قلبم حسش کردم...ولی هنوز اون ارامشه ...

ان شاالله خدا اونو نصیبه شما وهمه بکنه نعمت بزرگیه

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
ان شاالله خدا اونو نصیبه شما وهمه بکنه نعمت بزرگیه

🙌🙌🙌🙌🙌انشالله...ممنون

با یه شوهر خوب

درسته

ولی گاهی همین شوهرا آرامشا از آدم میگیرن متاسفانه

تازه خودشون فکر میکنن خیلی خوبن و همون شاهزاده رویاهامونن

درسته ولی گاهی همین شوهرا آرامشا از آدم میگیرن متاسفانه تازه خودشون فکر میکنن خیلی خوبن و همون شاه ...

شاید ولی خب من فقط با شوهرم آرامش دارم حتی این حسو از بچه هام هم نگرفتم نمیگم نسبت به بچه هام بی احساسم ولی با شوهرم نمیدونم چه حسیه قابل وصف نیس 

شاید ولی خب من فقط با شوهرم آرامش دارم حتی این حسو از بچه هام هم نگرفتم نمیگم نسبت به بچه هام بی احس ...

منم شوهرما دوس دارم و همه حرفای دلما فقط به اون میزنم

ولی بعضی وقتا خودش با بدبینیه زیاد نسبت به همه آرامشما میگیره