2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20257 بازدید | 281 پست

بپرس چرا گوشیتو بردی حموم

مشکوکه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودمم همین فکرو میکنم احساس میکنم عکسشو برا کسی فرستاده بعد اینکه تو حموم صدای آلارم گوشیش اومد ...

احساس نکن مطمئن باش تازه ژیلتم ک گرفته😒😒

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧

چرا ازش سوالنکردی وقتی. گوشیشو دیدی آخه من  باردارم شوهرم گوشیشو دستش میگیره میره بیرون سیگار میکشه  بش میگم گوشیتو براچی. میبری   یک دقیقه سیگارت بکش بیا داخل گوشی دست دخترم میذارم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
آره خودمم همین فکرو میکنم احساس میکنم عکسشو برا کسی فرستاده بعد اینکه تو حموم صدای آلارم گوشیش اومد ...

چجوری دووم اوردی همونجا گوشیشو میگرفتی نگا میکردی چ غلطی کرده

دیگه هیچی برام اهمیت نداره🙃😏

مشکوک که هست ولی بین بد وبدتر ترجیحا  به خودش ور رفته باشه .قابل تحمل تره تا چت

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
نه صدای حرف زدن نمیومد ولی آب الکی باز بود هرچی هم میخوام مثبت فکر کنم نمیشه ۲۹سالشه منم ۲۵ یه بچه د ...

باید همون لحظه ک شک کردی یهویی میرفتی داخل حالا هم بیشتر تحت نظرش بگیر 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی