2777
2789
عنوان

راهنمایییییی حاضر جوابا بیان

272 بازدید | 30 پست

ما یکی از فامیلامون خارج از کشور زندگی میکنه. نه تحصیلات داره نه زیبایی داره نه مودبه هییییچی ولی به خودش اجازه میده در هر کاری دخالت بکنه و نظر بده حتی در لایف استایل و کارهای ما هم فضولی میکنه . ایشون از سمت خانواده مادریم فامیلمون میشه از من هم بزرگتره . مامانمم درسته براش مهم نیست که طرف چی میگه و همش میخنده به حرفاشون (میگه به شوخی این حرفا رو میزنن) ولی هیچوقت بهشون جدی نگفته که این موضوع خانوادگیه و ما خودمون تصمیم گرفتیم(آخه اصلا خنده دار نیست) . مثلا اجازه میده اونا به راحتی بگن شما واسه چی در قرعه کشی ماشین ثبت نام کردین؟ بدون قرعه کشی ماشین میخریدین . 😶

میخوام یه جور جوابشو بدم که دیگه حرفی نداشته باشه . به تو چه و به شما چه ربطی داره و اینا کارساز نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو‌دلمون خواست😁

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بگو میشه سرتونو از زندگی ما بکشید بیرون اخه سر خودمون توش جا نمیشه 

یا بگید ببخشید که داریم تو دخالت شما زندگی میکنیم 

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜

خب همه چیزو نگین که هی نظر ندن، تا شما نگی اونا اجازه ی نظر دادن به خودشون نمیدن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞