2777
2789
هیچی جواب آز که گرفتم بتا ۱۰۰۰ بود اولش مبهوت شدم بعدش تا یک هفته داشتم گریه میکردمو خدا خدا میکردم ...

بدن خودت خیلی ضعیف نشد؟

ی پسر ی ساله دارم ی چهارساله دلم میخواد یکی دیگه الان باردار بشم 

ب دومی شیرنمیدم فقط نگران خودمم نکنه بدنم خیلی ضعیف بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی جواب آز که گرفتم بتا ۱۰۰۰ بود اولش مبهوت شدم بعدش تا یک هفته داشتم گریه میکردمو خدا خدا میکردم ...

نه هرگز اگ باشم نگهش نمیدارم در خودم نمیبینم اصلا خیلی بدنم ضعیف سرگیجه و ضعف دارم و کم خونی و موهامم ب خاطر شیر دهی میریزه تقریبا کچل 

بدن خودت خیلی ضعیف نشد؟ ی پسر ی ساله دارم ی چهارساله دلم میخواد یکی دیگه الان باردار بشم  ب د ...

چرا بابا دیگه از ضعیف گذشته کار من..داغونم...هیچی ازم نمونده..دندونام تیکه تیکه کنده میشه استخونام با نشست وبرخاست ترق ترق صدا میده..دائم السردردم..دیگه نگم برات..ولی برای شما اگه از الان که میخواین اقدام کنین شروع به تقویت خودتون بکنین وطی بارداری وشیردهیم تغذیه خوب باشه دیگه مشکلی نیس که

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
وای چه خونسرد

چیکار کنم عزیزم؟؟؟

یه بار حتی به زبون نیاوردم و ته دلم ناشکری کردم،خدل ازم گرفتش

خودش داد.خودشم کمکم کنه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
نه هرگز اگ باشم نگهش نمیدارم در خودم نمیبینم اصلا خیلی بدنم ضعیف سرگیجه و ضعف دارم و کم خونی و موهام ...

منم خیلی از لحاظه جسمی داغون بودم..۵کر کن دوماهه حامله بودم،قدم ۱۶۸ وزنم ۵۰ کیلو بود..کم خونی..خلاصه داغون دیگه ولی خب انداختنش قتله ومنم که قاتل نیستم..خدا بده صبرشم میده غصه نخور..الان دخترم حدودا یکسالونیمه است بچه ی دیگه ۲۶روزشه الان هم مجددا نه خواب دارم نه خوراک چون جفتشون به من وابستن وتایم خواب وبیداریشون باهم فرق داره فرصت ندارم برای خواب وخوردن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
وای کاش نگه نمیداشتی اصن ب خودت ظلم کردی

نمیشه..شوهرمم به شدت مخالف انداختنش بود خودمم دلشو ندارم