2777
2789

سلام دوستان.جنین من تو شش هفته رشدش متوقف شده و باید سقط کنم.من اصلا لک و خونریزی نداشتم.شش تا قرص زیر زبانی خوردم و فقط یکم خونریزیم شروع شد.درد و دفع و اینا نداشتم.دو روز بعدش رفتم بیمارستان به اصرار سه تا قرص دیگه گرفتم.گفت سه تاش رو با هم بخور.دیشب خوردم.همراهش پیاده روی و طناب و زعفرون و جوشونده و اینا.ولی جز خونریزی معمولی چیزی ندارم.چرا سقط نمیشه؟من از کورتاژ میترسم

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.

خوب شاید سالمه 

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم‌تجربه سقط ندارم اما دختر داییم دوبار داشتن الان پیشمه میگن جنین زنده است و سالمه

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

با این همه زعفرون و گرمی چرا خونریزیم اینقدر کمه

وقتی مامانمم منو حامله بود بش گفته بودن سقط شده  یکمی موندا اونم کلی قرص خورده و ورزش کرده که بقایاشم بیفته نزدیک بود منو به کشتن بده

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

احتمالا جسبیده  ب رحمت عزیزم.  فک کنم  باید کوتاژ بشی. با دوباره  سابقه میگم.  دکتر گف  اگ با قرص  سقط نشه ینی چسبیده باید کوتاژ شه.  زعفران هیچ  کاری  نمیکنه والا . چرا  قرص واژن نذاشی؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

من خودم‌تجربه سقط ندارم اما دختر داییم دوبار داشتن الان پیشمه میگن جنین زنده است و سالمه

عزیزم من یازده هفتمه ولی جنین هفته هاس که مونده تو شش هفته

وقتی مامانمم منو حامله بود بش گفته بودن سقط شده  یکمی موندا اونم کلی قرص خورده و ورزش کرده که ب ...

چی بگم والا.ضربان نداره.رشد نداره.در واقع مرده جنین

منم مثل شما هستم دوتاسونو رفتم گفتن توقف رشد و قلبش ضربان نداره چهارشنبه سونو آخر که دستور ختم بارداری بدن و نمیدونم میخوان چی کنن قرص یا آمپول یا کورتاژ تو بیمارستان ...

من البته یکهو خونریزی کردم الان شیاف میزنم ولی میدونم فایده نداره لکه بینی هم دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برو سونو شاید دفع شده،منتها من خودم داشتم اوایل ۵ هفته با قرص نشد رفتم ساکشن انقد راحت که نگو

اخه هیچی دفع نکردم.جز یکم خون