حدود یکسالی هست با جاریم قهرم همیشه میگفت من دیگه بچه نمیخوام یه دونه بسمه وقتی من باردار شدم اونم باردار شد بچه من حالا چهار ماهشه بچه اون یک ماه شیر نداره دیشب زنگ زدبه شوهرم که شیر خشک چی میدید به بچتون (اخه من شیر خشک کمکی ام میدم به بچم مثلا هر دو روز یه شیشه میدم بهش )شوهرمم بهش گفت بعد گفت چندتا پیمانه شیر بهم بدید اگه بچم گرفت واسش بخرم بعدم گفت یکم شیرا خودشم بگو بدوشه که بدم بچم شوهرمم امد بگه خودشم شیرش کمه من اشاره کردم نگو بعدم گفت یا بچمو بیارم بهش شیر بده گفتم باشه امد بچشو شیر دادم به نظرتون کارم اشتباه بود من بخاطر اون طفل معصوم شیر دادم چون بچه رو نمیشه فدای اختلاف بزرگترا کرد ولی باهم حرف نزدیم شما بودید این کار رو میکردید یا بخاطر قهر بودن شیر نمیدادید به بچه اش
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
بچه هاتون یه جنسن اگه نه فردا براشون مشکل نشه اگه همو خواستن چون خواهر برادر میشن
محرم شدنشون شرایط داره با یبار شیرخوردن محرم نمیشن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد