2777
2789
منظورت از مدل چیه؟

مثلا برای درس فارسی برای آموزش الفبا چه مدلی ارائه میدادید یا برای درس ریاضی برای آموزش ضرب چه مدلی یا اینکه برای درس علوم برای آموزش برگ و اجزاش . من دانشجوی معلمی هستم این سوال استاد بود خواستم از شما دوستان هم کمک بگیرم چون بعضی ها هستن که مادر هستن اینجا بیشتر آشنان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا برای درس فارسی برای آموزش الفبا چه مدلی ارائه میدادید یا برای درس ریاضی برای آموزش ضرب چه مدلی ...

اگه من بودم حالت این حروفای چوبی یا عدد های چوبی ک بچه میتونه توی دست بگیره انجام میدادم وقتی بتونه لمسش کنه براش واضح تره

اگه من بودم حالت این حروفای چوبی یا عدد های چوبی ک بچه میتونه توی دست بگیره انجام میدادم وقتی بتونه ...

یه سوالی دارم اگر برای آموزش حالت مایع جامد گاز میخواستی یه مدلی پیشنهاد بدی چه چیزی میگفتی 

یه سوالی دارم اگر برای آموزش حالت مایع جامد گاز میخواستی یه مدلی پیشنهاد بدی چه چیزی میگفتی 

یخ و اب و اینا جلوشون نشون بده ک اب سه حالتو داره هم میتونیم گرمش کنیم ک بخار بشه هم سردش کنیم ک یخ و جامد بشه