elham6571 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20710 عنوان درد🤦♀️😭 129 بازدید | 9 پست بچه ها میکروب معده همون هلیکو ۷۰ هست زیاده ؟؟خیلی هم علائم دارم جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶 1400/07/09 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elham6571 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20710 اره هیلو باکتر پیلوری من عددش۱۱۲بود علایمت جیه من والا ۴۰ روز هم از کرونا گذشته ...ببخشید باد گلو زیاد .ی چیزی میاد تو گلوم میخواد خفه کنه .ی بار ببخشبد اسهال ی بار هم سفت شکمم کار میکنه درد میزنه تو کتف و قفسه سینه ام.بعد غذا خوردن هم احساس تنگی نفس میکنم. جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
ادامسیییی عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3146 من والا ۴۰ روز هم از کرونا گذشته ... ببخشید باد گلو زیاد . ی چیزی میاد تو گلوم میخواد خفه کنه . ی ... اهان دارونداده دکتر؟؟؟اره جز علائماشهمن خودم تهوع بیرون روی دردمعده یکم درد شکم باد گلو گاهی؛ گاهیم نفسم میگرفت یکم؛ بعد غدا احساس سنگینی میکنی گاهی؟ گاهی اوقاتم هی پشت هم گشنت میشه؛ ضعف معده ام دارم
elham6571 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20710 اهان دارونداده دکتر؟؟؟ اره جز علائماشه من خودم تهوع بیرون روی دردمعده یکم درد شکم باد گلو گاهی؛ گا ... والا نولپازا صبح و شب فاموتیدین داده .ولی بهم انتی بیوتیک نداد. جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
ادامسیییی عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3146 والا نولپازا صبح و شب فاموتیدین داده .ولی بهم انتی بیوتیک نداد. اهان بمن متزونیدازول داد دکترم سه ورق با سه ورق اموکسی سیلین و امپرازولباید دکتر خودش تشخیص بده سر خود چبزی نخور ولی اگ داروهات تموم شد کلا میتونی پونه اویشن بخوری خیلی خوبه و همچنین زنجبیل عسل ابجوش بزار ابجوش خنک شه با عسل زنجبیلبازم بگرد تو نت ببین جیاخوبهچیزی الکی نخور
elham6571 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20710 اهان بمن متزونیدازول داد دکترم سه ورق با سه ورق اموکسی سیلین و امپرازول باید دکتر خودش تشخیص بده سر ... خوب شدین خوردی؟؟ جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
ادامسیییی عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3146 خوب شدین خوردی؟؟ من مترونیدازول اموکسی خوردم تموم شدبازم داشتم وگاهی دارم علائمو بایدهی بری پیش دکترت بیایولی اک دارو شیمیایی استفاده نمیکنی اویشن پونه یا زنجبیل عسل ابجوش عالیهچون دارو کیاهی شیمیایی نبایدباهم مصرف شه
elham6571 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20710 من مترونیدازول اموکسی خوردم تموم شدبازم داشتم وگاهی دارم علائمو بایدهی بری پیش دکترت بیای ولی اک دا ... اهان باشه عزیزم میرم ی دکتر دیگه جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
آشیک عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 179 انیسون وزنیان اسیاب کن باعسل مخلوط کن به اندازه یک فندق بخور.دوهفته یا۳هفته بخور...دمنوش گل بابونه هم بخور