2777
2789
عنوان

درد🤦‍♀️😭

129 بازدید | 9 پست

بچه ها میکروب معده همون هلیکو ۷۰ هست زیاده ؟؟خیلی هم علائم دارم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره هیلو باکتر پیلوری من عددش۱۱۲بود علایمت جیه

من والا ۴۰ روز هم از کرونا گذشته ...

ببخشید باد گلو زیاد .

ی چیزی میاد تو گلوم میخواد خفه کنه .

ی بار ببخشبد اسهال ی بار هم سفت شکمم کار میکنه 

درد میزنه تو کتف و قفسه سینه ام.

بعد غذا خوردن هم احساس تنگی نفس میکنم.

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من والا ۴۰ روز هم از کرونا گذشته ... ببخشید باد گلو زیاد . ی چیزی میاد تو گلوم میخواد خفه کنه . ی ...

اهان دارونداده دکتر؟؟؟

اره جز علائماشه

من خودم تهوع بیرون روی دردمعده یکم درد شکم باد گلو گاهی؛ گاهیم نفسم میگرفت یکم؛ بعد غدا احساس سنگینی میکنی گاهی؟ گاهی اوقاتم هی پشت هم گشنت میشه؛ ضعف معده ام دارم

اهان دارونداده دکتر؟؟؟ اره جز علائماشه من خودم تهوع بیرون روی دردمعده یکم درد شکم باد گلو گاهی؛ گا ...

والا نولپازا صبح و شب فاموتیدین داده .ولی بهم انتی بیوتیک نداد.

والا نولپازا صبح و شب فاموتیدین داده .ولی بهم انتی بیوتیک نداد.

اهان بمن متزونیدازول داد دکترم سه ورق با سه ورق اموکسی سیلین و امپرازول

باید دکتر خودش تشخیص بده سر خود چبزی نخور 

ولی اگ داروهات تموم شد کلا میتونی پونه اویشن بخوری خیلی خوبه و همچنین زنجبیل عسل ابجوش بزار ابجوش خنک شه با عسل زنجبیل

بازم بگرد تو نت ببین جیاخوبه

چیزی الکی نخور

اهان بمن متزونیدازول داد دکترم سه ورق با سه ورق اموکسی سیلین و امپرازول باید دکتر خودش تشخیص بده سر ...

خوب شدین خوردی؟؟

خوب شدین خوردی؟؟

من مترونیدازول اموکسی خوردم تموم شدبازم داشتم وگاهی دارم علائمو بایدهی بری پیش دکترت بیای

ولی اک دارو شیمیایی استفاده نمیکنی اویشن پونه یا زنجبیل عسل ابجوش عالیه

چون دارو کیاهی شیمیایی نبایدباهم مصرف شه

من مترونیدازول اموکسی خوردم تموم شدبازم داشتم وگاهی دارم علائمو بایدهی بری پیش دکترت بیای ولی اک دا ...

اهان باشه عزیزم میرم ی دکتر دیگه