aten_ مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 عنوان خانومایی که تجربه زایمان داشتن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست خانوما میشه کامل بگین واسه ساک بچه چی گذاشتین و واسه ساک خودتون چیا گذاشتین؟میترسم ی چیزی کم بزارم لطفا کامل راهنماییم کنین😔 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙 1400/07/09 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2123 واقعا؟ اگه کسی نبود توو فامیل چی؟ که نیست هم😔 اونوقت شیرخشک میدن یا صبرمیکنن تا شیر بیاد؟ چیکار ... قنداب می دن شیشه و قاشق کوچولو قند فلاکس اب ببر
aten_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 ببر پیشت باشه ولی فک کنم ان تی رو میخوان با سونوی آخر و اون پروندهپزشکی . من همه رو گذاشتم تو پوشه ... مال منم از اول بارداریم همشون یه جان میزارم توی ساک خودم 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
فاطمه7696 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 8471 ب سلامتی بیاد بغلت با قدمش خیر و برکت و خوشبختی بیاره براتون ❤️ بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020
aten_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 ب سلامتی بیاد بغلت با قدمش خیر و برکت و خوشبختی بیاره براتون ❤️ ممنون عزیزدلم بابت دعای خوبت،انشاءالله بچه شماهم با خوشی و سلامتی بیاد کنارتون 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
aten_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 قنداب می دن شیشه و قاشق کوچولو قند فلاکس اب ببر فلاکس بچه رو ببرم؟قند اینا میبریم..قاشق کوچولو برای حل کردن قند؟ 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2123 فلاکس بچه رو ببرم؟ قند اینا میبریم..قاشق کوچولو برای حل کردن قند؟ بله قنداب رو با قاشق کوچولو می دن همراهت مامانت نیست
aten_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 بله قنداب رو با قاشق کوچولو می دن همراهت مامانت نیست چرا عزیزم میاد پیشم اگه حالش بهترشه،از بدشانسیم کرونا گرفته الان ۱۳ روزه منم ۱۰ روز دیگه زایمان میکنم 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2123 چرا عزیزم میاد پیشم اگه حالش بهترشه،از بدشانسیم کرونا گرفته الان ۱۳ روزه منم ۱۰ روز دیگه زایمان میکن ... یکیم اگه کسی اونجا زایمان طبیعی کرد حواست باش تو اتاق شیر می بینین اگه بچت زیاد گریه کرد می تونه شیر بده
aten_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 یکیم اگه کسی اونجا زایمان طبیعی کرد حواست باش تو اتاق شیر می بینین اگه بچت زیاد گریه کرد می تونه شیر ... میزارن ینی؟ یا اون خانومه قبول میکنه به بچم شیر بده؟آخه بخاطر کرونا میترسم..نمیشه شیر خشک بدم بهش؟یا همون قندآب بدم تا شیرم بیاد..با شیردوش هم نمیاد؟ 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
aten_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 1218 یکیم اگه کسی اونجا زایمان طبیعی کرد حواست باش تو اتاق شیر می بینین اگه بچت زیاد گریه کرد می تونه شیر ... کاش بدونی عزیزم چقدر استرس دارم چقدر زود میخوام بیاد 🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙