2777
2789

دکتر به من ویتامین ب ۶ داده خوبه

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشابه امتحان کن ..قرص دمیترون من روزی سه تا میخوردم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

شاید باورت نشه ولی هیچی،،،خودش باید این دوره بگذره،،،تا۱۷ هفته اوجشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بارداری قبلی تا ماه آخر داشتم ولی ...

انشاالله اینطور نیستی،،،من ویار ندارم اصلا،،اما تا دلت بخواد دل درد،،کمر درد،،تکرر ادرار،،سنگینی شکم دارم،،بخدا دیشب گریه کردم دیگه نمیدونستم چ جوری بخوابم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اون که خیلی ضعیف تره 

نمیدونم عزیزم برامن که جواب داده

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
نوشابه امتحان کن ..قرص دمیترون من روزی سه تا میخوردم

عاشق نوشابم،، شوهرم دوغ میخره نوشابه برام نمیخره میگه پوکی استخوان میخوای بچه بگیزه؟🤣🤣خودم چند شب پیش اینقدر هوس نوشابه کردم بخدا عین معتادا،،رفتم سوپر سرکوچه یکی خریدم نشستم تک .و تنها خوردمش😐😁