2777
2789

سلام امید وارم عالی باشيد 🌻

خواهرم امسال برای سال دوم کنکور تجربی داد و رتبش شد ۸۷ هزار تجربی.از نظر هوش واقعا اوکی هستش ولی برای کنکور فقط یک ماه مفید درس خوند..

خودش میگه که دیگه نمیتونم پشت کنکور ایران بمونم میخوام خارج از کشور دندان یا پزشکی بخونم..

از نظر مالی متوسط هستیم اما میترسیم که خواهرم رو تک و تنها بفرستیم خارج از کشور  و من هم نمیتونم همراهش برم... اطرافیان میگن که یک سال دیگه بخون خودش میگه اصلا فقط وقتم رو هدر میدم..😥

از طرف دیگه پدرم میگه که یک رشته دانشگاه ازاد بدون کنکور بخون و تا دکتری ادامه بده، یا یک سال صبر کن تا پخته بشی بعد برو خارج..

موندیم که چی کار کنیم.😥😔

ببخشید که طولانی شد ممنون میشم نظراتتون رو بدونم..💛🌻

خیلی داغونه ۸۷ هزار😂😂تا ۱۰ سالم بخونه هیچی نمیشه تو خارجم هیچی نمیشه داخل خارج اونایی ک بورسیه بشن ...

چرا هیچی نمیشه😔

،کنکور ایران واقعا به هدف انتقام گیری برگزار میشه اما خارج اینطور نیست که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.