2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا خب میشه یه چند تا دکتر معرفی کنی؟ 

اره.من خودم نوبت دکتر سبزاری هستم و یه نوبت هم واسه دکتر میمنه گرفتم.هر کدوم زودتر بشه بهتر.دکتر سبزاری هفت تومن طبیعی عمل میکنه.میمنه هم بین هشت تا ده تومن.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اره.من خودم نوبت دکتر سبزاری هستم و یه نوبت هم واسه دکتر میمنه گرفتم.هر کدوم زودتر بشه بهتر.دکتر سبز ...

من نیمه فانتزی میخوام پیج ندارن. وای مرسی ک گفتی😍

http://B2n.ir/f24222
من نیمه فانتزی میخوام پیج ندارن. وای مرسی ک گفتی😍

پیج دارن ولی من از گوگل اسم دکترهاشو میزنم میاد میبینم.چون اینستا ندارم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
۱۵ تومنه  راسته میگن بینی هایی که عمل می‌کنه کج میشن ؟  دکتر سبزواری و میمنه وقت عملشون ...

اره مریضشو دیدم گفت کج شده.همشون تو یک مکان نزدیک به هم هستن میشه مریض همشونو ببینی و حرف بزنی.چهارماه دکتر سبزاری تو نوبت میذاره.دکتر میمنه یک ماه تو نوبت مشاوره باید باشی دو هفته بعدم عمل میکنه

عزیزم شما بینیتو عمل کردی پس کدوم دکتر؟

نه من هنوز عمل نکردم.دی ماه نویت دکترمه.ولی مریض هاشورفتم دیدم و حرف زدم

عزیزم پیش کدوم دکتر وقت گرفتین

پیش دکترسبزاری وقت مشاوره گرفتم رفتم ولی طبیعی عمل میکنن.الان نوبت دکتر میمنه هستم