2777
2789

ما ۱۵ ساله ازدواج کردیم دو تابچه ۱۳ و ۸ سال داریم 

تهران هستیم خونه و ماشین داریم الان حدود دو سه سالی هست که دیگه هیچ پس اندازی نداریم فقط قسط خونه رو میدین خورد و خوراک و پوشاک 

حدود ۱۰ تومن حقوق شوهرمه ولی هیچی نمیمونه در حدی که فقط هرز گاهی وسیله کوچیک واسه خونه بگیرم یا مثلا گوشی خریدیم این چیزا 

اما تا چند سال پیش با همین حقوق خونه و ماشین گرفتیم اما الان .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که با این اوضاع تو تهران خونه دارید و ماشینم دارید دو تونستید دو بچه رو هم اداره و تامین کنید از نظر من خیلی پولدارید . ما تو شهرستان برای رهن و کرایه خونه هم در مضیغه هستیم خرید خونه که پیشکش

ماهم با پس اندازو ماشینمون یه خونه نقلی خریدیم

الان هرکار میکنیم جمع کنیم بشه یه ماشین بخریم

اصلا جور نمیشه

یه خرید خونه میریم با دوتا بچه کل پس انداز میره

واقعا شرایط خیلی سخت شده

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
همین که با این اوضاع تو تهران خونه دارید و ماشینم دارید دو تونستید دو بچه رو هم اداره و تامین کنید ا ...

عزیزم انشالله صاحب خونه شین

اینم ما چند سال پیش خونه ارزون بود با کلی وام خریدیم