2777
2789

مامانم 10 روزه بیمارستان بستریه دیابت و فشارخون داره

روز چهارم بیماریش که تازه رفت بیمارستان 40 درصد درگیری داشت الان شده 70 درصد  حالا نمیدونم با این همه آمپول و قرص یعنی بیماری هنوز متوقف نشده؟ 

تا حالا 8 تا رمدسیور و 2 تا اکتمرا زده ولی اکسیژنش بالا نمیاد بین 86 تا 92 نوسان داره با دستگاه

کسی رو با این شرایط دیدید که اکسیژنش بیاد بالا سریع تر ترخیص بشه؟ 

چند روز بیمارستان بستری بودند؟ 

لطفا فقط موردهایی که خوب شدنو بگید

من با ۲۰ در صد رمدسیور شروع کردم دوز ۶ شد ۵۰ درصد. گفتن بستری شو نشدم موندم خونه و داروی گیاهی خوردم و دم نوش الان بعد دو هفته خوبم البته سی تی گرفتم هنوز درگیری دارم. اما خیلی خوبم. البته دیابت فرق میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باتجربه دارم اینو میگم

سریع مامانو از بیمارستان در بیار رمدیسیور هیچ تاثیری جز ضرر نداره

مادرشوهرم همینطور بود سریع در آوردیمش فقط بهش آنتی بیوتیک دادیم خوب شد

اگر هم از بیمارستان مرخصش نمیکنید لااقل درخواست بدید رمدیسیور نزنند

مادرت میتونه غذا بخوره؟ حرف میرنه؟ توالت میره؟ میشه از علائمش بگی

من با ۲۰ در صد رمدسیور شروع کردم دوز ۶ شد ۵۰ درصد. گفتن بستری شو نشدم موندم خونه و داروی گیاهی خوردم ...

یعنی الان که تازه سی تی گرفتین درگیری تون کمتر از 50 شده؟ 

ما چون آمپول قندو بالا میبرن مامانمو بستری کردیم که انسولین هم دریافت کنه 

من باتجربه دارم اینو میگم سریع مامانو از بیمارستان در بیار رمدیسیور هیچ تاثیری جز ضرر نداره مادرشو ...

آخه مامانم فقط یه دونه آمپول مونده فک کنم حال عمومی‌ش خوبه غذا میخوره 

دستشویی میره ولی خب براش سخته چون اکسیژنش پایین تر میاد موقع فعالیت 

اشتها داره نسبتا هر روز براش غذا میبرم میخوره یا بعضی اوقات غذای بیمارستانم چند قاشق میخوره 

خوب خیلی خوبه که......براش سوپ بلدرچین وکباب اینا ببر..چیزای مقوی ...عسل ...پشت کمرش باید با دست محکم بزن تا عفونت از ریه ش زودتر خارج بشه روزی چندین بار برای سریع تر شدن درمانش خیلی مفیده

یعنی الان که تازه سی تی گرفتین درگیری تون کمتر از 50 شده؟  ما چون آمپول قندو بالا میبرن مامانم ...

بله سی تی اول قبل تزریق ۲۰ بود . سی تی دوم دوز آخر تزریق شد ۵۰ بعد یه هفته استراحت تو خونه و تغذیه مناسب و روحیه خوب سی تی سوم حدود ۲۰ شد

خوب خیلی خوبه که......براش سوپ بلدرچین وکباب اینا ببر..چیزای مقوی ...عسل ...پشت کمرش باید با دست محک ...

مامانم اصلا خلط نداره اینکارو خونه بود براش کردم ولی تاثیری نداشت کلا خیلی بدون علائم بود مامانم 

بله سی تی اول قبل تزریق ۲۰ بود . سی تی دوم دوز آخر تزریق شد ۵۰ بعد یه هفته استراحت تو خونه و تغذیه م ...

آخه من شنیده بودم خوب شدن خیلی تو عکس مشخص نمیشه ریه سریع نمیتونه خودشو بازسازی کنه 

خداروشکر بهتر شدید

کندر در آب حل کنید بدید بخورند. دم نوش لیمو عمانی و آویشن و زنجبیل معرکست. قرص ومیگان یا همون قرص زنجبیل. اینهایی که میگم خودم خوردم و خوب شدم.   موز و انبه و آناناس و میکس کنید بدید میل کنند بازسازی ریه میکنه. گرمیجات خیلی خوبه. در آخر از همه اینها مهم تر روحیه روحیه روحیه

مورد ديدم ٩٠ درصد درگيري داشته خوب شده شوهر خاله مامانم بود مشكل قلبي و فشار خونم داشت...و موردم بوده با ٣٠ ٤٠ درصد درگيري بدون هيچ سابقه و بيماري تموم كرد🥺😔مامان بزرگم بود

همش بستگي داره به بدن طرف و نوع ويروس

انشالله كه خوب بشن به حق علي🙏🏻