2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی احساس شاخ بودن داره🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 41 پست
ایشالا تو اون موقع یکم بزرگ بشه   ازین حرفا نزنه..

میشه

زمان آدما رو پخته تر میکنه

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خاسم بگم همینو... ولی گفتم ولش الان قاطی میکنه دعوامون میشع... گفتم عه جدی... ینی6ساله مودم داشت ...

بنده خدا میخواد خودش رو به شما ثابت کنه 

حواستون باشه شخصیتش رو خورد نکنین گناه داره

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
کارت خیلی زشته  شوهرتو تو جمع مسخره می کنی

ن بابا مسخره چیه؟ من عاشقشم... قفط خاسم ببینم واقعا مودم داشتن شاخ بودن ب حساب میاد🙄🙄یا ن

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 
ازه دقیقا... البته حق داره چون فقط 22سالشع🙄

آخه 22ساله هم میشه شوهر 

ببخشید اتاق آدم چندشش میشه پسر بچه هس 

نظرمو گفتم لطفا دعوام نکنید 

اونکه فکر میکنه شاخ هس نکنه کرگردنه؟؟؟

آخه 22ساله هم میشه شوهر  ببخشید اتاق آدم چندشش میشه پسر بچه هس  نظرمو گفتم لطفا دعوام نک ...

عزیزم... تو انگار مشکل داری ک تو اتاق اینو اونو تو ذهنت تصور میکنی زود تر خودتو ببر پیش روان پزشک تا کار دس کسی ندادی... سن کسی ب تو مربوط تیس.. ناراحتی برو بیرون.. تصور نکن 

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 
عزیزم... تو انگار مشکل داری ک تو اتاق اینو اونو تو ذهنت تصور میکنی زود تر خودتو ببر پیش روان پزشک تا ...

اتاق اشتباه تایپی بود میخاستم بنویسم ببخشیداااااا 

یعنی چی تو اتاق کسی رو تصور کردن؟؟؟؟؟