2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من عقدم 2 ساله 

رابطم با شوهرم خیلی خوبه تو گذشته هم من اشتباه کردم هم اون ولی بهش گفتم برام مهم نیست مهم الانه و میدونه خیانت خط قرمز منه نمیتونم با این چیز به هیچ عنوان کنار بیام 

دراندك من تویي فراوان یارب..🙂🤍!

چندروز پیش دعوا کردیم پیش ما بود بعد من بیرونش کردم آخه واقعا خسته شدم از کاراش گفتم ازم دورشو نمیخوام یه مدت ببینمت اونم رفت منو تو لیست سیاه انداخت هرچی زنگ زدم معذرت خواهی کنم ج نداد آخر شب اومد خونه 

خوابید گوشیش چک کردم پول واریز کرده بود 5 میلیون ب یکی شک کردم صبح بهش گفتم پول ب کی دادی گفت ب دوستم قرض دادم ولی من فهمیدم دروغ میگه گفتم راستشو بگو گفت تو ناراحت میشی اگه بگم گفتم نمیشم بگو بعد گفت به شماره خاله (دختر جور میکنن پول میگیرن) زنگ زدم ک از لج تو برم خرابکاری کنم پول هم ب اونا واریز کردم 

گفت پول ک واریز کردم دیگه جوابمو ندادن حتی من ندیدمشون قسم خورد گفتم دروغ میگی گفت من تا اینجا بهت گفتم اگه این کار کرده بودم هم میگفتم ولی قصدم این بوده ک این کارو بکنم بچه ها من خیلی نابود شدم با این کارش یعنی اونا جوابش ندادن اگه میدادن میرفت من دلم آتیشه 

اول ک دلم خنگ شد پولشو خوردن و دختر واسش نیوردن چون خاصیت اکثر خاله ها اینجوریه پول میگیزن ولی نمیان. دوم خاک ت  سرش ک پنج میلیون رو عوض اینکه ی تیک طلای کوچولو بده واس تو داده ب خراب اه اه اصایم خراب شد.من میخام تمام پسرا رو بکشم همشون اشغالن

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

گفت اشتباه کردم دیگه هیچوقت فکرشم حتی نمیزنم منو ببخش دیگه تکرار نمیشه بچه ها من دلم آروم نمیشه با این حرفاش من دیگه مثل قبلا نمیشم اعتمادی بهش ندارم دلم خیلی گرفته خیلی زندگیمو دوست داشتم مگه میشه بخاطر دعوا سراغ همچن چیزی بری این ک نشد زندگی 

مث نامزد کوفتی من ک ازش بپرسم مثلا ی چیزی رو میگ  راستشو بگم تو ناراحت میشی. من ریدم تو همشون

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
اول ک دلم خنگ شد پولشو خوردن و دختر واسش نیوردن چون خاصیت اکثر خاله ها اینجوریه پول میگیزن ولی نمیان ...

دلم خیلی گرفته نمیدونم چی درسته چی غلط