2777
2789
عنوان

چجوری واقعا چجورییی؟؟؟!!!!!

93 بازدید | 15 پست

من رتبم 17 هزاره غیر انتفاعی نیاوردم ولی دوستم که 20 هزاره اورده! چجوری انقد خوش شانسه؟؟؟ غیر انتفاعی مجازی تهران دانشگاه طوبی اورده مدیریت بازرگانی.. خوبه یعنی؟ 

ناموسا لایک نکن 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید چیزایی که اون تو انتخاب رشته زده با تو فرق داشته دیگه 😕

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
هرچی من زدم برداشت رفت اونم زد

سهمیه نداشت؟

تو هیچی قبول نشدی؟

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
خب من 17 هزار بودم اون 20 هزارررر یعنی چی بخاطر چینششون منی کع رتبم بالاتره نیارم ولی اون بیاره؟! مگ ...

اصلا تو لیست انتخاب رشته دوستت دیدی 

شاید اون چیزای اضافه یا کم کرده 

رشته ات چیه؟ 

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 
اصلا تو لیست انتخاب رشته دوستت دیدی  شاید اون چیزای اضافه یا کم کرده  رشته ات چیه؟

برداشت برد هرچی من زدم اونم زد فقط روزانه که نیاورده بود نزد من همه چی زده بودم جز فرهنگیان که نیاورده بودم اون انتخاب رشته سر در نمیاورد که واسه منو برد زد چجوری میخواست چیزی اضافه کنه اخه

انسانی

ناموسا لایک نکن 😐