2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به وقتش ان شاالله  میده

نداد هم بهتون فرصت میده خودتون فرزندتون رو انتخاب کنید و  علاوه بر پدر مادر شدن ثوابش رو هم ببرید

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

ی مدت بیخیال شین استرس تخمک گذاری و اقدام و اینا نداشته باش خودش حل میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هر ادمی کمبودی تو زندگیش داره

منم حکمت نرسیدن به خواسته هایی که براشون با جون و دل تلاش کردم اما نرسیدم رو نمیفهمم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
به وقتش ان شاالله  میده نداد هم بهتون فرصت میده خودتون فرزندتون رو انتخاب کنید و  علاوه ب ...

خیلی سخته کار هر کسی نیست ولی خیلی ثواب داره

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
خیلی سخته کار هر کسی نیست ولی خیلی ثواب داره

من شرایط داشتم حتما میاوردم

توی ازمایش ژنتیک مشخص نشد؟ 

سه تا ازمایش بود آخری رو انجام دادیم نزدیک ۲۰ میلیون خرج کردم ۴ ماه دیگه جوابش میاد، اگه ژن معیوب رو پیدا کنن باید آی وی اف و پی جی دی کنیم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
سه تا ازمایش بود آخری رو انجام دادیم نزدیک ۲۰ میلیون خرج کردم ۴ ماه دیگه جوابش میاد، اگه ژن معیوب رو ...

قبل ازدواج چی اونجا ازمایش ژنتیک ندادین؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607